Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyen szöveggel mennyi eséllye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen szöveggel mennyi eséllyel küldenétek el egy srácot?

Figyelt kérdés
"szia játszunk egy játékot fej vagy írás, ha fej le kell feküdnöd velem, ha írás akkor én fekszem le veled"
2017. okt. 11. 18:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik nő ennyivel is beérné, én azt bottal se piszkalnám meg - talán azert, mert még az a bot is okosabb lehet nála.
2017. okt. 11. 19:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy az a nő, aki beérhetné ennyivel, mert mondjuk tényleg kapható a spontán kalandokra és az alkalmi szexre, az sem fog egyből ágyba bújni valakivel, aki direkt a szemébe mondja, hogy akkor most dugjunk. Más kérdés, amikor mindketten _tudják_, hogy csak és kizárólag erre megy ki a játék, de nincs _kimondva_ a dolog. Attól olyan közönséges lesz... Szerintem a dolog művészete ebben rejlik. Ha mondjuk egy diszkóban odamész meghívni egy koktélra valami csini szőke cicababát, akkor simán lehet, hogy fél óra múlva ott szopkodna a vécében, ha ennél kicsit finomabban tálalod a dolgot, de egy ilyen direkt szövegre szerintem a hipotetikus könnyű nőcskénk is simán a képedbe öntené az italát és elhajtana.
2017. okt. 11. 20:00
 13/17 anonim ***** válasza:
és ha az érme pont az élére/peremére esik, akkor mi a terv főnök? :D
2017. okt. 11. 20:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Vajon mikor jönnek már rá az emberek, hogy az ilyen előre megírt csajozós dumák mennyire szánalmasak? Nem zárom ki, hogy van, akinek bejön: a kisegítő suliban pár hamar kamaszodó kislánynak biztosan, meg azoknak is, akik 16 évesen jutnak el ötödik osztályig. Afölötti intelligenciával megáldott lányokból már sajnos a szánalom a legpozitívabb érzés, ami kicsalható.
2017. okt. 11. 21:21
 15/17 anonim ***** válasza:
2017. okt. 11. 21:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Az a baj ezzel a kérdéssel, hogy mivel nincs valós választási lehetőség, kizárja az interakciót. Ilyenkor a legegyszerűbb ha akérdezett fél egyszerűen elzárkózik a válaszadástól. És te hoppon maradsz.
2017. okt. 25. 20:03
 17/17 anonim ***** válasza:
És akkoteg tudod hogy milyen érzés hopponállni. Mágikus poén, muhaha! :)
2017. okt. 25. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!