Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet visszafordítani a süllyedő hajót?
volt egy hibám: nagyon-nagyon megbántottam azt akibe szerelmes voltam és szakítottunk. (nem megcsalás,verés) Miért olyan gőgös, büszke az emberi természet, hogy képtelen a megbocsátásra? olyan gyorsan és hirtelen tud átmenni a szerelem gyűlöletbe vagy közönybe hogy az valami hihetetlen.
volt erre valakinek megoldása? (azon kívül hogy jobban kellett volna becsülni :D)
Tudod, nem csak a megcsalás és a verés lehet megbocsáthatatlan. Nem tudjuk, mit csináltál- nem véletlenül nem írod le- simán kiábrándulhatott belőled ezek nélkül is. Ez nem gőg, egyszerűen van annyi önbecsülése, hogy tudja, nem azt érdemli, aki vele rongyként viselkedik. Majd talál olyat, aki értékeli és nem csak azután kezdene igyekezni, miután felvállalhatatlan viselkedése miatt a másik kiábrándult belőle.
23/N
ugyanebbe a cipőbe vagyok. sajnos.
egyedül kevés akarni. meg is feszülhetsz, ha a másik közömbös irántad, és nem tesz semmit hogy haladjatok valamerre.
sok csaj írja majd itt hogy jajj hát kiszállt a férfiakból a küzdés stb...igen?! belőletek mi száll ki, amikor magadba eldöntöd h vége, és utána már mindegy mit csinál szerencsétlen ember, csak szánakozva nézitek.
és igen tekintsünk el most a veréstől, meg megcsalástól, attől millioszor kisseb indokok miatt is tarthat itt egy kapcsolat.
>volt erre valakinek megoldása?
Persze. Ésszel kéne csinálni a dolgokat. Érett, stabil személyiséget kialakítani. Megismerni magadat és önazonossá válni. Megismerni a párodat és elfogadni. Érteni és kezelni a kapcsolatot.
Amíg ez nincs meg, addig nem leher visszafordítani a hajót. Ha ezek megvannak, akkor meg úgysem fordul vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!