Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt nem lehet már visszafordítani?
kb 8 hónapja (most mind1 h hol) de találkoztam egy sráccal, aki elpször ismerkedett velem élőben.Vagyis elkérte a nevem stb...és találkozni akart velem csak nekem nem jött be meg nyalizósnak találtam és lekoptattam kamu dumákkal, volt h letiltottam mert annyira idegesített. Most ez eszembe jutott, mert sokat várt rám, h talizzunk és téll kitartó volt mi van ha szeretett?
És már kicsit bunkó voltam vele, de nemtomh miért ezen agyalok,hogy most mi van velem, miért gondolok rá ennyit (és megbántam amit csináltam). Írtam neki levelet facen, kb egy hete és nem válaszol..esetleg bocsánatot kérhetek? V nincs esély rá, h jóban legyünk? (azt láttam, hogy fent volt facen már bőven a levél után, valszeg haragszik és ezért nem válaszol).. mit csináljak?
(nemvolt még pasim) 16,5L
Szóval utólag jöttél rá, hogy mégis tetszik?
Kérj bocsánatot mindenképp.Mond el, hogy neharagudjon a gyerekes viselkedésedért.Mindenképp hívd el találkozni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!