Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azért nincs nagyon motivációm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nincs nagyon motivációm semmihez, mert nincs, akit szerethetek?

Figyelt kérdés
Totális motiválatlanságban szenvedek. Bármit meg tudok csinálni, amit kell, csak éppen semmi sem érdekel. Sok mindenem van, amiről sokan csak álmodnak, de nekem ennyi nem is kell, mert úgysincs kivel megosztani. Egyszer szerettem egy lányt ,de nem viszonozta, viszont még így is az idő alatt, míg a közelében voltam, több dolgot tettem meg, több célt tűztem ki, mint előtte egész életemben. Ez megismétlődött még 2 lánnyal, akik ugyanúgy nem viszonoztak semmit, így végül mindig elmúlt a lelkesedésem is minden iránt. Lehet itt arról papolni, h egy kapcsolat nem változtathatja meg az embert, én viszont 1000% biztosan tudom, hogy ha olyannal lennék együtt, akit szeretek, akkor sokkal motiváltabb lennék. Belém egy rakás lány volt zúgva, de mivel irántuk meg én nem éreztem semmit, így semmit nem is indítottak el bennem.
2017. okt. 9. 23:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az a probléma, hogy a legtöbb ember taszítónak látja ezt az életmódot. Azt, hogy csak vegetálsz, céltalanul, másra várva.

Senki sem akar azért kapcsolatot, hogy motiválhasson valakit, aki egyedül életunt és boldogtalan. Erre nem fogsz találni jelentkezőt.

Az ilyen kapcsolat fojtogató. Mint amikor a vízben fuldokló a másikra akaszkodik, és mindketten megfulladnak.

Te gyakorlatilag annyit teszel bele egy kapcsolatba, hogy elvárod, hogy boldoggá tegyen téged és megvalósítása az álmaid. Motiváljon. De ez ugye még mindig csak elvárás. Nem teszel bele semmit, csak kiveszel belőle, leszívod az életét annak, aki a közeledben van.

Energiavámpír: mond valamit?

2017. okt. 10. 07:04
 12/15 A kérdező kommentje:

#11 Ez baromság!

Én senkitől nem várok el semmit.

Nem arról van szó, hogy én elvárom, hogy boldoggá tegyen valaki.

Nem kell elvárnom, mert ez magától jön, a másiknak semmit nem kell csinálnia ahhoz, hogy én boldog legyek, önmagában az motiválna, hogy megtaláltam őt és onnantól én magam is rengeteget beleadnék a kapcsolatba.

2017. okt. 10. 07:53
 13/15 A kérdező kommentje:

Szóval fordítsd meg a dolgot!

Nem azért akarok kapcsolatot, hogy motivált legyek, nem célom ez, én jól elvagyok motiváció nélkül is.

Viszont ha kapcsolatban lennék, akkor egyértelműen tele lennék motivációval, de ez nem csak velem van így, a legtöbb emberre ugyanúgy igaz, hogy sokkal motiváltabbak, ha egy szerető társ várja őket otthon, mintha egy üres lakás.

2017. okt. 10. 07:57
 14/15 anonim ***** válasza:
69%

szóval ha még nem értenéd akkor mi mindannyian tettünk/teszünk le az asztalra de úgy érezzük, hogy egy jó kapcsolatban ennek ezerszerese is símán menne mert meg lenne a hangulat hozzá

nem vágom ebben mi a bonyolult..

2017. okt. 10. 08:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha ennyire vàlogatós vagy akkor vàlogathatsz de az el tart nem kis ideig .Nem azt mondom hogy ugorj bele egy olyan kapcsolatba egy nővel akivel nincs összhang hanem hogy adj esélyt olyannak is akinek kellessz .Lehet hogy vàltoznak majd az érzéseid felé .
2017. okt. 10. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!