Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azért nincs nagyon motivációm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nincs nagyon motivációm semmihez, mert nincs, akit szerethetek?

Figyelt kérdés
Totális motiválatlanságban szenvedek. Bármit meg tudok csinálni, amit kell, csak éppen semmi sem érdekel. Sok mindenem van, amiről sokan csak álmodnak, de nekem ennyi nem is kell, mert úgysincs kivel megosztani. Egyszer szerettem egy lányt ,de nem viszonozta, viszont még így is az idő alatt, míg a közelében voltam, több dolgot tettem meg, több célt tűztem ki, mint előtte egész életemben. Ez megismétlődött még 2 lánnyal, akik ugyanúgy nem viszonoztak semmit, így végül mindig elmúlt a lelkesedésem is minden iránt. Lehet itt arról papolni, h egy kapcsolat nem változtathatja meg az embert, én viszont 1000% biztosan tudom, hogy ha olyannal lennék együtt, akit szeretek, akkor sokkal motiváltabb lennék. Belém egy rakás lány volt zúgva, de mivel irántuk meg én nem éreztem semmit, így semmit nem is indítottak el bennem.
2017. okt. 9. 23:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
25%
Nekem is hasonló gondolataim vannak. Biztos vagyok benne, hogy egy szerető lány kihúzna ebből a tespedésből, amiben vagyok. Aztán ha majd egyszer ezt a célomat is elérem, ki fog derülni, hogy igazam volt-e.
2017. okt. 10. 00:00
 2/15 A kérdező kommentje:

Most vettem észre ,hogy amikor több hónapja ezen az oldalon jártam, ugyanezt a kérdést tettem fel. Már el is felejtettem, h ide kiírtam.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

A helyzet azóta is változatlan.

2017. okt. 10. 00:02
 3/15 anonim ***** válasza:
25%

ja, vagyunk így...

a legrosszabb az életben amikor azt nem kapod meg ami többet mindennél..

2017. okt. 10. 00:24
 4/15 anonim ***** válasza:
25%
igen, nincs senki aki miatt úgy érzed, hogy hajtanod kéne, így pedig csak a minimumra törekszel ami neked épp elég
2017. okt. 10. 00:40
 5/15 anonim ***** válasza:
90%

Nőnél is meg férfinál is rossz taktika, ha mástól várja, hogy rendbe tegye az életét (ez arra is érvényes, hogy egy társ nélkül nincsenek ambícióid).

Az önállóság és életképesség alap emberi tulajdonságok, nem másokra kell várni, hogy felélesszék őket benned.

2017. okt. 10. 01:13
 6/15 anonim ***** válasza:
23%

te nagyon életképes 01:13!

abban mi életképtelen, hogy vegetálunk?

pont, hogy tartalékolod az erődet jobb időkre.

attól még nem iszod szét magad csak vagy és ennyi

kinek pörögjek, gyűjtsek ha önmagamat a kisujjamból is ellátom más meg rám sem köszön?

2017. okt. 10. 01:19
 7/15 anonim ***** válasza:
74%

Nem azt mondom hogy sz@rd össze magad a nagy munkába, hanem azt hogy magadért élj, magadért legyenek céljaid, és ne úgy állj a dologhoz, hogy "hú majd ha egyszer hozzám csapódik egy másik homo sapiens sapiens akkor majd kezdek valamit magammal, hogy az illető tartson is valakinek". Vegetálgass el ahogy akarsz, kit érdekel, de manapság gusztustalanul elszaporodtak az olyanok, akik azt várják, hogy majd valaki más felkaparja őket a padlóról és célt ad az életüknek. Ez nem más dolga, hanem a sajátod, egyedül is egész emberi lény vagy, és ha te a vegetálgató életmódot érzed közel magadhoz, akkor áldásom rá, nincs ezzel semmi baj, amíg magadért választod ezt...

Nem tudom, hogy ez miért számít hatalmas extrának, azt meg pláne nem, hogy miért olyan hű-de-nagyon-sértő gondolat, de lelketek rajta, várjatok csak, hogy jöjjön a szőke herceg(nő) fehér lovon és tegyen titeket jobb emberré.

2017. okt. 10. 04:15
 8/15 A kérdező kommentje:

Felesleges ezen vitatkozni, mert hiába írod, hogy magamtól legyen motivációm, ha egyszer nincsen, ezt nem lehet ilyen tudatosan kierőszakolni, mert vagy van, vagy nincs.

Nem várom mástól, hogy "rendbe tegye az életem", (javarészt amúgy is rendbe van) de attól még tény, hogyha az embernek van egy párja, akit szeret, akkor egész másképp áll a világhoz, ebbe semmi tudatosság vagy elvárás nincsen, ez szimplán spontán alakul így.

2017. okt. 10. 05:09
 9/15 A kérdező kommentje:

Teljesen önálló és életképes vagyok egyébként. Amire szükségem van, azt megteremtem magamnak, még többet is.

Ennek a semmi köze nincs a motiválatlansághoz. A teljesítményemmel semmi baj nincsen, itt szimplán az érdeklődés hiányáról beszéltem, ami vagy van, vagy nincs és amíg nincs, addig nem fogom megerőltetni magam.

2017. okt. 10. 05:15
 10/15 anonim ***** válasza:
30%

Nekem is megvan mindenem, ház, autó, jó állás, jó fizetés, na nem milliomos vagyok de azért megvan mindenem és jól megélek nem kell nélkülöznöm. De mégsem vagyok boldog mert egyedül sz**art nem érek ezzel.

És nincs mi miatt tenni nincs mi miatt hajtani, azért, hogy mikor hazamegyek otthon egyedül legyek és tv-zzek meg netezzek, vagy elmenjek esetleg edzeni valahová, vagy vásárolni....egyedül pocsék.

2017. okt. 10. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!