Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány, te elhinnéd nekem hogy ha azt mondanám, hogy sosem csalnálak meg?
akinek fontos az kivárja...
ígérgetni nem nagy ügy...
"de magamat ismerve van annyi eszem hogy akkor inkább nem keresem a társaságát."
Mindenki ezt hiszi magáról... Mi van akkor, ha mondjuk jobban fog tetszeni a jelenlegi párodnál, és teljesen átértékelődik benned minden? Nem tudhatod. Ezért se jelentek ki előre semmit. Nem látom a jövőt.
14-es
Ez igaz, ezzel a részével egyet értek. Nekem is tetszett ennyire meg más a párom mellet.. Nagyon is, megőrültem kb tőle.
Na de egy valamit elfelejtesz: a hűség nem a másikról, és nem is a szerelemről szól. Csak is rólad. EZ nem egy érzés, hanem egy döntés, méghozzá a tiéd.
Én se látok a jövőbe, ha meg is csalom a párom, nem bújok ostobaságok mögé, hanem tudom, hogy az az én döntésem. Nem "véletlenül megcsaltalak/megtörtént dolog...
Ne legyünk álszentek sem.
"Na de egy valamit elfelejtesz: a hűség nem a másikról, és nem is a szerelemről szól. Csak is rólad. EZ nem egy érzés, hanem egy döntés, méghozzá a tiéd."
Nekem ezt nem kell mondanod, ezt magyaráztam az első válaszomban, olvasd vissza.
Két külön dolog a vágy, hogy az ember mással legyen, és a megcsal, a másik átverése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!