Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek abban, hogy egy nő megérzi, ha tetszik egy férfinek?

"ha a nő érez valamit a férfinél, akkor ott általában érzelmek vannak?" ez aztán az értelmes megfogalmazás:)))
Az ilyesmiben nincs semmi misztikum, megérzi akkor, ha a férfi akár egy apró jelben kimutatja: egy mosoly, tekintet, kedves szavak.
De ebben a fajta hitben tévedések is be tudnak csúszni, van aki elõzõleg bemesélte magának, ezért aztán alaptalanul nagyon hisz benne.
Bocsi, valóban nem sikerült túl jól a második mondat, nem így akartam, de szerintem azért érteni, hogy mire akartam kilyukadni.:)
Köszi a válaszokat egyébként!:)

Megérzi, de értelmek nem biztos, hogy vannak.
Viszont sokszor csak beleképzelik, hogy tetszenek az adott pasinak, ha az ő tetszik nekik.

Nagyon fura, mert ha részemről nincsenek érzelmek, azért észre szoktam venni (szerintem. aztán lehet még több este van, mint amiről én tudok :D).
Viszont ha ÉN érzek valamit, onnantól az objektív érzékelésem totál elszáll. Képes vagyok már az egyértelmű megnyilvánulásokat is barátinak, szimpátiának betudni... Most is van/volt olyan személy, akinél nem tudtam eldönteni. Mert azért lehetsz szimpatikus a másiknak anélkül is, hogy mint nőtől többet akarjon.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!