Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dícsériték párotok kinézetét?
Lány vagyok de én közöltem még ismerkedésnél hogy kellemetlenül érint ha dícsérik a külsőmet és ne tegye (nem tartja be) viszont én megjegyzem sokszor hogy jól áll neki a borosta, vagy amikor mosolyog vagy jól néz ki xy felsőben és akkor hozzászúrom, hogy "alapból is". De egy kapcsolatban vagy pls. Beszélj, nyisd ki a szád, bénázz előtte, nevess, mondd ki amit gondolsz éppen. Azért lesz egyedi a kapcsolatotok. Én pl egyszer azt mondtam, hogy egész jó a s*egged. Mert épp ilyesmiről volt szó és leszartuk, hogy illik-e vagy akármi. Hogy lehetsz ilyen formális vele, hogy minket kérdezel, hogy mi a helyes megfogalmazás?
Más meg a párja homlokát tartja a wc fölött ha gyomorrontást kap és jön a róka. Mégilyet...
Én szoktam mondani a férfiállatot is :D a cukit max akkor merem mondani, ha nem szexuális a hangulat. Pl ébredés után félkómásan pislog, úgyse lesz semmi, és álmosan ásít, akkor cuki nekem.
Szex előtt olyanokat mondtam neki, hogy "bocs bocs nem tudtam figyelni, mert levetted a pólód és elfelejtettem lélegezni" vagy "iszonyú nedves lettem tőled", "irtó szexi vagy", ilyesmik. Ha meztelenül megy el mellettem pl zuhanyozni, akkor mindig látványosan utána fordulok, ő ezen általában nevet, én meg vállat vonok, hogy bocsánat, de amit meg kell nézni, azt meg kell nézni. Nekem nagyon tetszik a teste és az arca is, úgyhogy szívesen bókolok neki. De férfiaknak érdemes férfias tulajdonságokat kiemelő bókokat mondani, amitől erősebbnek, tökösebbnek érzi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!