Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogy éltétek meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy éltétek meg?

Figyelt kérdés
Egy hosszú kapcsolat után szakítottunk a barátnőmmel én nagyon ki voltam miatta kórházba is kerültem miattam nem ettem heteket,viszont úgy éreztem könnyebb lesz de nem mikor alszom akkor mindig mocorgok és rá gondolok ez miért van ? és rendes fura hogy már nem fekszik ott mellettem és álmodni is szokok vele ez miért van ? reggel a legrosszabb mikor fel kellek mindig abba gondolok bele hogy már nem tölthetem vele a ünnepeket és ezeket a napokat úgy érzem hogy egyedül nem jó nekem és a legrosszabb a hiánya hogy nincs mellettem és most tisztára egyedül érzem magam 21f. 2 és fél éves kapcsolat volt .
2017. okt. 3. 11:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Adni kell időt neki. Párkapcsolatba ne kezdj, mert valószínű csak a barátnődet keresnéd mindenkiben.
2017. okt. 3. 11:40
 2/6 A kérdező kommentje:
igen,azt tudom és félnék és megint kapcsolatba lenni mert csak meg bántanám a másik félt.
2017. okt. 3. 11:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Ugyanígy érzek, mint te, kérdező. Én 4,5 éves kapcsolatból léptem ki egy hónapja. Nagyon szar. :(
2017. okt. 3. 12:10
 4/6 anonim ***** válasza:

5éves kapcsolat, 9hónapja lett vége... most érzem azt hogy talán... nagyon talán lehetne új, de még nyomokban van az exből.

Kezdem már elfelejteni milyen is volt vele és amíg ez 100%ig nem történik meg, nem kezdek újat...

Kitartás barátom és türelem.

2017. okt. 3. 12:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Az nem ismerheti meg a mennyet, aki nem járta meg a poklot...nyugi, mindenki beleszalad ebbe, gyászold meg, aztán l3pj tovább...lesz majd más, de tanulj is belőle.
2017. okt. 3. 14:43
 6/6 anonim ***** válasza:
4eves kapcsolat...minden nap szenvedek...mar nagyon elegem van belole..sokszor siras keringet...nehezen..de birom.egyenlore 21F
2017. okt. 3. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!