Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzem úgy, hogy ez nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy, hogy ez nem igaz, nem történt meg?

Figyelt kérdés

Volt valaki kicsit több, mint 4 éve az életemben (szóval még csak nem is olyan régen), akibe nagyon szerelmes voltam, és ő is viszont, de kívülálló okok miatt nem lett köztünk semmi. Kb 2 éve semmilyen kapcsolatom nincs vele, mindkettőnknek van párja.

Néha szoktam álmodni vele. Viszont egyre gyakrabban már úgy érzem, hogy azok a dolgok, amiket a valóságban mondott, olyan, mintha szintén nem történtek volna meg.

Olyan az egész, mintha mindent álmodtam volna, és ő se létezne, csak elképzeltem volna magamnak. Holott igaz.

Mi lehet ennek az érzésnek az oka?

2017. okt. 2. 22:28
 1/4 kén_ ***** válasza:

Nem kéne annyit kábítózni.

Viccen kívül amúgy szerintem "csak" annyi, hogy már két éve nem hallottál felőle, és egyszerűen mint emlék kezd elhalványulni. Eközben pedig ugye az álmaid róla meg meg-megvannak, és szép lassan összemosódnak.

2017. okt. 2. 22:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Mert beteljesületlen szerelem nem több

.

2017. okt. 2. 22:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Erre engem is erdekelne a valasz, velem is ez szokott lenni, csak nekem ehez eleg egy ket nap, es nem erzem valosagnak ami elotte tortent. Erdekes, az biztos.
2017. okt. 2. 22:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Az agy már csak ilyen...teljesen normális. Én a tini kori nagy szerelmemmel voltam így sokáig...
2017. okt. 3. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!