Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Zavarba jött tőlem?
Figyelt kérdés
Munkahelyemen van egy srác, aki nekem bejön, és azt hiszem ez kölcsönös, de már elbizonytalanodtam. Egyébként nagyon kedves velem, hozott már sütit is nekem, ha úgy adódik megérint... viszont múlt héten egyik szünetben kimentünk kávézni és beszélgettük erről-arról és "úgy" néztem rá (csábítóan) erre ő megkért, hogy ne nézzek rá úgy és teljesen zavarba jött és be is ment a területére. Azóta köszönünk egymásnak, de mintha kicsit távolságtartóbb lenne. Elijesztettem? Vagy kell neki egy kis idő? Vagy beszéljek vele erről valahol munkahelyen kívül? 23/L ő 27.2017. okt. 2. 17:59
3/7 anonim válasza:
Kommunikálj vele.
"Mi volt a baj?"
Egyébként ezekből levonva nem akar semmit, vagy egy ovis aki zavarba jön a közeledben és nem tudja hogyan viselkedjen, ezért kerül.
Az előbbi valószínűbb.
4/7 anonim válasza:
Olyan töketlen a srác, mint én. Gondolom ő is megijedt és azért ment be. Nálam az működött, hogy a lány a 2 kezét mellettem a falnak támasztotta, így nem tudtam elmenni. Így könnyebb volt, hogy ő csókolt meg és nem lesz ciki, ha félreértem, csak egy kicsit azért féltem is tőle.
5/7 anonim válasza:
Én is ilyen szituba vagyok,ha gondolod írj privit.
6/7 anonim válasza:
Zavarba gyüttem.. :D
Amúgy szerintem is gáz picit, hogy ilyentől megijedt, de próbáld meg megbeszélni vele. Lehet, hogy csak kell neki egy kis löket.
7/7 anonim válasza:
Az is lehet, hogy abszolút nem jössz be neki. Én azzal lennék ilyen elutasító, aki nem tetszik. Egy 27 éves pasi csak nem olyan töketlen már, hogy zavarba jöjjön egy csábos nézéstől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!