Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Liquid Snake kérdése:
Ilyenkor mi történik, vagy mit tegyek?
Figyelt kérdés
Üdv. Olyan problémám van, hogy pár napja a telefonomon facebookoztam, van egy munkatársam (nő) és véletlenül belájkoltam pár képét (telefon probléma, néha magától csinál hülyeségeket). Tegnap menntem dolgozni, és fél műszakon keresztül engemet figyelt. Nagyon kínossan éreztem magam, nem akartam oda menni hozzá. Azóta nem tudom kiverni a fejemből. Szerintetek mit tegyek, vagy neki ez hogyan eshetett le? Ő anyuka, én 21 éves srác. Választ előre is köszi :)2017. szept. 30. 13:34
1/8 anonim 

válasza:

Dugd meg, a farkadra ehezik :)
2/8 kén_ 

válasza:

Ha nem akarsz tőle semmit, akkor sehogy. Viselkedj vele úgy, mint eddig. Nem tudom mi ebben olyan eget rengetően bonyolult. Belájkoltad véletlenül pár képét, nem pedig randira hívtad, szóval nem értem mitől érzed magad "kínossan".
3/8 A kérdező kommentje:
Nem az a probléma, hogy belájkoltam, hanem hogy utánna másnap engem figyelt, ezért éreztem magam kellemetlenül.
2017. szept. 30. 13:41
4/8 A kérdező kommentje:
Lehet, hpgy neki másképp estek le a dolgok.
2017. szept. 30. 13:42
5/8 kén_ 

válasza:

Én ezt értem, de ...és? Mi van akkor, ha figyel? Vagy azon járt az agya, hogy minek lájkolgatja egy 21 éves srác, és hogy tetszik e neked, vagy végigmért párszor, és stírölt. Ha nem akarsz tőle semmit, akkor ez miért releváns?
6/8 anonim 

válasza:

A like-ot vissza is lehet vonni ;)
Szerintem neked tetszik az a nő, és fel akartad hívni a figyelmet magadra.
7/8 anonim 

válasza:

Figyelj, tudod mit akarsz? Ha véletlen volt, menj oda és mond azt, hogy bocs, a gépem ösdze- vissza lájkolgat...annyira fogja elhinni, mint én neked...;-)
8/8 anonim 

válasza:

Utolsóóóóó :DDDDDD
Amúgy ha egy db-ról lenne só, az velem is előfordult már. De mi az, hogy egy párat? :D Legalább egymás mellettieket, vagy külön albumból volt az a pár "véletlen?" :D
Mind1, még ha úgy is volt, szerintem senki nem hinné el. MAx ha egyről lenne szó, de néhány? :D EZ nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!