Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nem tudom visszafogni magam és odáig vagyok a munkatársamért?
Fél éve dolgozom a cégnél. Első pillanattól kezdve udvarias és szokatlanul nagylelkű volt velem. Nagyon jó lett a kapcsolatunk. Kibeszéltük a többieket (de csak óvatosan) és már közös programot is szerveztünk.
A buktatót még nem mondtam: Mindkettőnknek van párja, neki 2 babája is, nekem pedig egy vőlegényem.
A csávó egyáltalán nem az esetem, alacsonyabb és vékonyabb nálam. De valami mégis vonz felé, amire egyszerűen nem tudok nem figyelni. Tudom, hpgy ő is érzi. Mióta ezt észrevettük egymáson, azóta kerüljük a másikat. Voltunk egy céges csapatépítőn, ahol eléggé felöntöttüónk a garatra. Még részegen is kerültem, de aztán utánam jött, és elmondta, hogy valami vonzza őt hozzám, és alig tudja magát visszafogni. Láttam, hogy a gatyája is...tudjátok...
Elfutottam, azóta a munkahelyen csak köszönünk, de már a többieknek is feltűnt, hogy valami nincs rendben. A főnök pl. behívott, hogy mivel bántott meg, hiszen azelőtt tötkéletesen kijöttünk egymással.
Nem akarok engedni a kísértésnek. Annyira félek, hogy a munakhelyem rovására megy, vagy egyszerűen csak bekattanok..
Szerintetek?
23/L

Kettő kicsi gyereke van, CSALÁDOS APUKA bakker....
Ez épp elég visszatartó erő kellene legyen már önmagában.
(Attól függetlenül, hogy a drága férfi ilyen esetben nem tudja, hol a határ). Nyilván te sem lennél büszke magadra, ha sikerül megdugnia... Gondolkodj.
26N

Megjegyzem én is vonzódtam már valakihez, akiről kiderült, hogy kisgyereke is van..
Mit csináltam volna? Nyilván nem közös programokat, ahogy te is..
Basshus.
(Előző voltam)
Mikor közös programot terveztünk, akkor még nem volt köztünk ez a villámszikra.
Nem fogom tönkre tenni a családját és az én kapcsolatomat sem. Szerencsére találtam magamnak elfoglaltságot, nincs időm ezen kattongi. A többiek mondták, hogy ő már nézegeti az új munkahelyeket. Egyébként pedig dolgozunk egymás mellett, néha egymással, mintha mi sem történt volna előtte. Persze kerüljük egymást, de vannak még furcsa pillanatok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!