Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nem tudom visszafogni magam és odáig vagyok a munkatársamért?
Fél éve dolgozom a cégnél. Első pillanattól kezdve udvarias és szokatlanul nagylelkű volt velem. Nagyon jó lett a kapcsolatunk. Kibeszéltük a többieket (de csak óvatosan) és már közös programot is szerveztünk.
A buktatót még nem mondtam: Mindkettőnknek van párja, neki 2 babája is, nekem pedig egy vőlegényem.
A csávó egyáltalán nem az esetem, alacsonyabb és vékonyabb nálam. De valami mégis vonz felé, amire egyszerűen nem tudok nem figyelni. Tudom, hpgy ő is érzi. Mióta ezt észrevettük egymáson, azóta kerüljük a másikat. Voltunk egy céges csapatépítőn, ahol eléggé felöntöttüónk a garatra. Még részegen is kerültem, de aztán utánam jött, és elmondta, hogy valami vonzza őt hozzám, és alig tudja magát visszafogni. Láttam, hogy a gatyája is...tudjátok...
Elfutottam, azóta a munkahelyen csak köszönünk, de már a többieknek is feltűnt, hogy valami nincs rendben. A főnök pl. behívott, hogy mivel bántott meg, hiszen azelőtt tötkéletesen kijöttünk egymással.
Nem akarok engedni a kísértésnek. Annyira félek, hogy a munakhelyem rovására megy, vagy egyszerűen csak bekattanok..
Szerintetek?
23/L

#2 Azért manapság a munkát sem árt félteni, de alapvetően egyet értek.
Kérdező, ha már a vezetőnek szemet szúrt a bénázásotok, abból sok jó már nem fog kisülni.
A vőlegényedet és az anyukát a másik oldalon viszont cseppet sem irigylem.

Szerintem ? Hagyd el a párodat, mert nem szereted.
A munkahelyedet is. Mivel ahogy látom,úgysem fogsz bírni magaddal és te hiába válsz egyedülállóvá, a kollégád attól még családos ember marad.

Van ezen az oldalon egy csapat hihetetlen magasan elfogadott válaszoló, aki ilyen esetben mindig a kapcsolat megszakítását javasolja megoldásként. Furcsa gondolkodás annyi szent. Biztos van néha értelme ilyennek, de ez ugye nem az a szitu.
Ilyen esetekben a főnökök, ha elég érzékenyek és úgy nézem a tiéd az, akkor azt szokták kérni, hogy nézz más munkahely után, sok helyen tiltják is a munkahelyi viszonyokat.
Ha nagyon nem bírod és a bekattanás határán vagy, akkor valszeg a munkahelyedet el kell hagynod, a másik nem fog szerintem ilyet csinálni. Szerintem beszélj erről a főnököddel, mármint hogy ilyen probléma van, ha nem muszáj ne nevezd meg a férfit. Vannak erre megoldások, áthelyez valahova ha lehet stb stb.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!