Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet abból rendes párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet abból rendes párkapcsolat, ha én nem szeretem a koncerteket, fesztiválokat, de a kiszemelt lány igen?

Figyelt kérdés
Neten imerkedem egy szimpatikus lánnyal és látom a képeit, hogy szereti ezeket, de én alapból nem szeretem a hangos zenét. Volt amikor ezért kosarazott ki valaki, mert nem szeretem ezeket a tevékenységeket, de úgy gondolom, hogy nem kell egésznap egymás nyakán lógni.
2017. szept. 27. 18:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Most én hiába írom neked azt, hogy nem ez a befolyásoló, ha az adott személy meg éppen az ellenkezőjét fogja neked mondani.

Próbáld meg, aztán vagy elhajt, vagy nem.

50-50%.

2017. szept. 27. 18:50
 2/10 anonim ***** válasza:
Ahogy az első is írja, egyéni igényektől függ. Nálam pl. ez egyáltalán nem jelentene problémát. Én is gyakran járok koncertre, minden nyáron általában 1-2 napra megyek fesztiválozni is (az egész hét nekem sok sajnos), a párom viszont egyáltalán nem jár ilyen rendezvényekre, nem az ő világa. Mégsincs egyáltalán konfliktusunk ebből. Nyilván az se mindegy, hogy mennyire tolerálod az ilyesmit, pl. ha a párom kitalálná, hogy ne járjak koncertre meg fesztiválra, mert biztos megcsalom, akkor az már konfliktusforrás lenne :D
2017. szept. 27. 19:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen, így elég nehéz lesz.
2017. szept. 27. 19:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Én tolérálom nekem semmi bajom nincs azzal, hogy eltérő igényeink vannak egyes programok esetében. Csak eddig akikkel ismerkedtem és voltak ilyen eltérések inkább nem akartak velem tovább ismerkedni. Pedig én nem vagyok féltékeny típus se és nem láncolnám magamhoz.
2017. szept. 27. 19:26
 5/10 anonim ***** válasza:
47%

4:

Bocs, de így hogy te vagy a férfi aki visszafogottabb és a lány az, aki bulizósabb, így nehéz a dolgod.

2017. szept. 27. 19:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Működhet, de tipikusan az szokott lenni, hogy a te szerepedben lévő fél, elkezd féltékenykedni.

Néha jogosan, néha jogtalanul, de amikor elmegy egy csinosan felöltözött lánybanda valahova, ott bizony szoktak lenni próbálkozók.

Innentől kezdve pedig te állandóan azon fogsz kattogni, hogy na most vajon mi lesz. Ezt persze neked kell tudni, hogy mennyi bizalmat tudsz szavazni valakinek és természetesen ez a párod személyén is nagyon sokban múlik.

Ettől függetlenül, a leírásod alapján nagyon nem illenétek össze. De ez már teljesen az egyéni véleményem.

2017. szept. 27. 19:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Barátnőm a zárt helyen lévő discokat szereti leginkább, én meg a szabadtéri koncertekért, rendezvényekért vagyok oda.

A mi kapcsolatunknál eleinte úgy volt hogy kínkeservesen elmentünk másik kedvéért oda ahova nem mentünk szívesen, aztán egyik nap leültünk és megbeszéltük hogy úgy is mindkettőnknek van saját baráti társasága, én elsősorban ha nincs úgy program maximum haverokkal egyik haver kocsmájában sörözgetünk, csocsózunk meg hülyéskedünk, a barátnőm meg a saját köreivel mennek ahova akarnak éppen. Igazából mi külön bulizunk, nagyon nagyon ritka az a 4 éves kapcsolatunk alatt amikor közösen megyünk egy buliba, ami többnyire házibuli, én még ezt az egyet szeretem leginkább. Olyan is volt hogy a barátnőm bulizni akart, de a társasága akkor nem akart menni, sokan nem értek rá, valakinek kedve nem volt, a legjobb barátnője akivel kettesbe szoktak otthon hülyéskedni elutazott akkor szokott velem jönni haver kocsmájába és elhülyéskedik velünk. Nagyon ritkán én is megyek velük amikor nyugisabb helyre mennek és hívják a pasijaikat is, akkor úgymond én velük elvagyok és ennyi.

2017. szept. 27. 20:03
 8/10 A kérdező kommentje:
#6 Általában azok féltékenykednek akiknek nincs önbecsülésük, szerencsére ebből már kinőttem. Engem nem zavarnának a próbálkozók, mert az ilyenek kiknél nem próbálkoznának be? Unokatesóm barátnője is eljár a barátnőivel van egy pár alkalom, hogy próbálkoznak nála, de elhajtja őket. Én hiszek abban, hogy az ellentétek is vonzhatják egymást ugyanúgy, mint a hasonlók. Én mindig furán nézek azokra akik szerint nem működhet két ellentétes ember között. Csak tolerancia kell, elfogadás és szeretet kell hozzá
2017. szept. 27. 20:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem simán működhet, persze attól is függ, hogy a kiszemelt lánynál ezek mennyire hangsúlyos dolgok, illetve hogy találtok -e olyan tevékenységeket amik viszont közösek.

Nálunk is ez a helyzet egyébként, barátom nincs oda a koncertekért/fesztiválokért, inkább csak a kisebb társasági összejöveteleket szereti, én viszont mindkettőt, sose volt ebből gond, ahova mindketten akarunk menni oda együtt megyünk, ahova ő nem akar oda szerintem nincs értelme elrángatni :)

És teljesen egyet értek azzal, hogy nem kell folyton egymás nyakán lógni.

Egy próbát szerintem mindenképp megér a dolog. :)

2017. szept. 28. 00:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Működhet, persze attól is függ, mennyire vagy elfogadó. A saját példámat tudom felhozni. Én mint nagy rockzene és koncertrajongó (lány) jöttem össze a párommal, aki eleinte abszolúte nem volt rockzene fan. Ettől függetlenül én így fogadtam el őt. Kapcsolatunk elején még leginkább barátokkal jártam csak, illetve úgy mint régebben. Ma ott tartunk, hogy megfertőztem őt. :D Ő szorgalmazza, hogy menjünk. :D És ahogy ő mondja, sajnálja, hogy kihagyta korábban ezeket az életéből. :)))
2017. szept. 28. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!