Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan keltsem fel a figyelmét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keltsem fel a figyelmét a kiszemelt srácnak?

Figyelt kérdés

Ő is ebbe a városrészbe lakik ahol én és szoktam látni szinte mindennap, de múltkor megláttam h van barátnője és ez nagyon rosszul esett mert szerintem szeretem de nem vagyok benne biztos, és szokott nézni, tegnap is úgy álltam a buszmegállóba és ő előrébb volt mint én és hátra fele nézett és nem tudom mit kezdjek mert már lassan 2 hónapja ő kell nekem :/ segítsetek kérlek benneteket.

Elére is köszönöm.! :)

2012. aug. 23. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Kihívó öltözködés tekintet.
2012. aug. 23. 22:18
 2/5 anonim ***** válasza:
mosolyogj rá, próbáld meg felvenni a szemkontaktust.de ha most lett barátnője én várnék a helyedben , no meg ezeket nem a barátnő szeme láttára tenném...ja és attól hogy párszor együtt álltok a busz+ben nem leszel szerelmes, de még csak nem is fogod "szeretni" , max tetszik neked.
2012. aug. 23. 22:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat próbáltam felvenni szemkontaktust de nem ment :/ kezdtem már feladni de nem tudom mit csináljak ezzel az egésszel :/
2012. aug. 23. 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Kezdj el hangosan nyeríteni, vagy röfögni! Ez biztosan felkelti a figyelmét!
2012. aug. 24. 13:22
 5/5 tumbi válasza:
ha szoktatok köszönni, (persze ez egyértelmű, hogy ő köszön előre, ha nem köszön előre ne köszönj neki) akkor a köszönésen kívül ne csinálj semmit , maximum néha ha nincs vele a barátnője, kacéran mosolyogj rá , és esetleg ha a buszmegállóban vagy máshol ketten vagytok és köszön menj oda hozzá kérdezd meg, hogy van, merre megy, de ha ő nem igazán kapcsolódik bele a válaszon kívül a beszélgetésbe akkor azt hiszem egyértelmű, hogy nem neked való..!!
2012. aug. 27. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!