Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Amióta szakított velem a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amióta szakított velem a volt barátnőm megváltoztam miért?

Figyelt kérdés
Visszafogott srác vagyok nem jártam el bulizni se mert egyáltalán nem vonz,viszont amióta vége lett a hosszú kapcsolatomnak állandóan bulizni járok és iszok úgy hogy én nem is szoktam inni még alkalomkor se de egyszerűen úgy érzem jól hogy most ezt kell tennem ugye nem lesz ez rosszabb 21f.
2017. szept. 26. 20:06
 1/5 A kérdező kommentje:
állandó szomorkodás helyett valamiért csak ez tudd ki kapcsolni ha iszom és nem gondolok rá annyit.
2017. szept. 26. 20:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Valamelyik nap annyira be rúgtam miatta hogy alig bírtam menni és szét hánytam szinte mindent aztán mondták hogy ér nekem ennyit egy lány hogy tönkre tegyem magam .
2017. szept. 26. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindenki másképp dolgozza fel a dolgokat. Ha visszafogott vagy lehet így jön rajtad ki a feszültség most. Azért azt ne felejtsd el, hogy ember vagy és te irányítasz, a pia nem fog lemenni a torkodon ha nem akarod...
2017. szept. 26. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Menekülsz, elnyomod az érzéseket. Nem megoldás a bulizás meg a vedelés. Idő kell míg normálisan továbblépsz.
2017. szept. 26. 20:09
 5/5 A kérdező kommentje:
tudom tudom,csak 3 év után ez nagyon nehéz.
2017. szept. 26. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!