Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Két hete egyfolytaban sírok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két hete egyfolytaban sírok, miért?

Figyelt kérdés

Szakítottunk, de még mindig szerelemes vagyok. És folyton előtőr belőlem az érzés, hogy olyan jó vele, hiányzik, de nincs itt. Nem is lesz. Nem is érzi ugyan azt már. ..Ez a mardosó hiányérzet. Tudom hogy majd elmúlik, de nagyon szarul vagyok. Remegek meg minden. Enni se tudok.

20N

Hogy lehet az ilyet feldolgozni? Hogy ne jusson eszembe? Hogy szeressek ki belőle?

Ő már mást szeret.

(Nem gyűlölöm ezért egyébként, mivel szeretem, nem tehetek arról hogy neki más érzései vannak, nem is bántottam ezért.)

2017. szept. 26. 10:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Írd ki magadból ès utána égesd el vagy tépd apró darabokra. Legyél sokat a barátaiddal. Próbálj ki valami új sportot. Tapasztalatból írom én is.
2017. szept. 26. 10:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez az igazi szeretet.
2017. szept. 26. 11:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy kávé? :)
2017. szept. 26. 11:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Gondolod hogy egy kávé segítene?
2017. szept. 26. 11:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha magadban iszod, nem.
2017. szept. 26. 11:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Én majdnem 1 hétig így voltam. Elfoglaltam magam, ismerkedem új emberekkel és azóta jobb :) L

Sok kitartást! Az idő majd segít. Már egyre ritkábban jut eszembe.

2017. szept. 26. 11:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Neked legalább el mondta a rendes okát én még máig se tudom miért szakított velem 3 év után:) ti meddig voltatok együtt ?
2017. szept. 26. 11:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha gondolod beszelgethetunk, velem egy hónapja szakitottak ok nélkül. Néhol jobban néhol pedig rosszabbul vagyok.

20/L

2017. szept. 26. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!