Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert sirok mostanaban egyfolytaban? L
Elnezest, hogy ekezet nelkul, de telefonrol irok.
Az utobbi ket hetben nem telik el ugy nap, hogy ne sirva aludnek el. Orakigzokogok, fejfajasig. Par eve volt egy ongyilkossagi kiserletem, tortent par tragikus dolog, de azota ugy erzem sine van az eletem, van egy szerelmem, van onbizalmam, es megis pokolian faj valami. Mitol van ez?
Pszichológusnak tudnál mit mondani. Ő direkt ilyen kérdéseket tenne fel, amiből kiderülne a dolog.
Milyen most és milyen volt a kapcsolatod a szüleiddel, barátaiddal, osztálytársaiddal? Hány éves vagy? Mivel töltöd az idődet? Milyen jó és rossz élményekre emlékszel régebbről, gyerekkorodból? Én ezek mentél indulnék el.
Pszichiáterhez nem érdemes menni, csak a gyógyszert írja fel, de nem segít. Még azt se mondta meg neked, hogy pszichológushoz kéne menned, pedig ő is egyértelműen tudja. Látod, ennyire érdekli őt a problémád, neki más az érdeke.
Igaz, az öngyilkossági kísérletek miatt tényleg jogos volt pszichiáterhez menni, de ő fabatkát nem tesz azért, hogy később már ne legyenek öngyilkossági kísérleteid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!