Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 21 évesen miért a nálam jóval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 évesen miért a nálam jóval idősebbek vonzanak?

Figyelt kérdés
21 éves,szőke hajú,normál alkatú, szép arcú nő vagyok,hogy írjak magamról jellemzést.Sose kaptam fiuktól visszautasítást.A problémám mégis az lenne,hogy igazából bárkit megkaphatnék akit szeretnék nagyjából,de engem mégis mindig azok vonzanak jobban aki nálam jóval idősebb,eddig a legidősebb nálam 30évvel idősebb volt.Nem nevezném apakomplexusnak mert ugyanugy bejönnek a velem egyidősek is,de valahogy hosszútávon nem tudok kijönni velük.(gyerekesnek tartom őket)5 éves kapcsolatom is volt abba 17 évvel idősebb volt az illető.Egyszerűen nem tudom hova tenni a helyzetet,szüleimmel pedig nem merek erről beszélni.Magam részéről is gáz a helyzet egy kicsit,hogy mindig olyanba esek szerelembe akibe marhára nem kéne mert nem korombeli.Kezdek kétségbe esni :( Ez valami betegség lehet,vagy ha nem is teljesen normális,de azért elfogadható?
2017. szept. 24. 09:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Én nehezen tudnám elképzelni egy korodbelivel, mert úgy érezném hogy nem lenne meg a közös hullámhossz, és nekem mondjuk fontosabb lenne a nyugalom, míg a korosztályodnak inkább a bulik, a pörgés, és nagyvilági élet jelenti az életet.

Valószinüleg inkább úgy élném meg, hogy egy idő után ráébredsz (második személyben mondva), hogy ez mégsem az amit szerettél volna, és akkor hiába építettünk fel egy kapcsolatot.

Vagy te azt láttad, hogy lelkileg is tud ez működni? Mert azért vannak akiknek ez fontos, hogy egy nőt ne csak csajnak érezzen maga mellett, hanem társnak is... Erről mit gondolsz?

2017. szept. 24. 09:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de 38 éves férfiként szívesen segítek megfejteni :)
2017. szept. 24. 09:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Teljesen normalis bizonytalan no vagy, mindegy ki mit mond akkor is a ven rokak fognak kelleni. A 30 evvel idosebb resznel azert majdnem visszajott a reggeli.
2017. szept. 24. 10:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Ennek rengeteg oka lehet.

Akár az, hogy egyszerűen tényleg valamivel idősebbekkel érted meg magad, akár az, hogy a háttérben valamilyen komolyabb pszichológiai ok van.

Lehet, hogy érdemes lenne keresned egy pszichológust, és vele beszélgetni, egy szakembernek könnyebb megnyílni, mint a szülőknek, és hasznosabb kérdéseket tud feltenni, mint a GYK népe.

2017. szept. 24. 10:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem betegség, nyugi. Nincs semmi bajod. :D Egyszerűen még nem találkoztál korodbeli normális, értelmes sráccal gondolom én, akivel el tudnál képzelni egy kapcsolatot.
2017. szept. 24. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!