Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális, hogy ennyire féltéke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ennyire féltékeny? Ez még az a "természetes féltékenység"?

Figyelt kérdés

Most kezdtem az egyetemet és olyan szakon vagyok, ahol kb 70-75 főből 4 fiú van, szóval majdnem mintha leányiskolába járnék.

Korábban (középsuliban) is feltűnt, hogy eléggé féltékeny. Ott is többségben voltak a lányok, mégis teljesen ki volt bukva. Nem állandó jelleggel, de tett megjegyzéseket, amik a féltékenységére utaltak.

Most, mielőtt elkezdődött a suli elég feszült volt. Csak később jöttem rá, hogy azért mert ő jobban félt a változástól, mint én, hogy ennyi új embert ismerek meg, köztük nyilván fiúkat is.

Gólyatáborba ezért nem mentem gyakorlatilag. Nem mondom, hogy mennyire rossz volt, mert ő elvitt nyaralni cserébe, de konkrétan kérte, hogy inkább ne menjek, vele legyek.

Most meg azt csinálja, hogy jön elém a suliba. Mindenki el van tőle ájulva, hogy mennyire szuper, hogy ennyire szeret velem lenni, hogy figyel rám, milyen jó nekem, hogy autóval hoznak-visznek, stb... De én úgy látom, hogy inkább csak demonstrálja, hogy nekem van barátom.

Meg ami még ilyen volt, az hogy ahova jártunk közösen edzőterembe, ott edzettek körülötte, és elvileg valaki megjegyezte, hogy milyen jó s*ggem van. Ezen teljesen kiakadt, később mesélték, hogy beszólt valamit a férfinek, ő meg nekem csak annyit mondott, hogy szeretné, ha olyan edzőterembe járnék, ahol inkább csajok vannak csak, például egy fitness terembe, mert amúgy sincs szükségem rá, hogy izmosodjak, ne súlyzós edzésekre járjak (ez volt a szöveg).

Vagy ez teljesen normális? Csak én érzem soknak?

19/N 29/F

2017. szept. 21. 22:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt furcsàllom hogy hirtelen megingott a bizalma .Ha eddig is megvoltatok meg n volt feszkó makkor egyàltalàn mi a francért vâltozott ez meg benne!?Sztem beszéld meg vele ne seperd a szőnyeg alà a dolgot .
2017. okt. 10. 15:27
 12/12 anonim ***** válasza:

A kor különbség szerintem nem gáz még a plusz 15 is beliefér. De ez ízlés kérdése, nekem sem jöttek be soha a velem egykorúak (olyan gyerekesek.... 😁)

A gáz az, hogy korlátozza a döntéseidet!

Mi az, hogy ne menj golyataborba??? Ne menj edzoterembe, suli után egyből ott van nincs időd barátokra, és ahogy a szavaiból kiveszem ebbe nincs is beleszólásod.

Egyáltalán nem bízik benned!

Nem bízik a kapcsolatotokban!

Most lehet valakinek ez aranyos, jaaaj féltékeny, jön eléd a suliba (oké néha) .... De egy ilyen emberrel élni!!!!

(30N)

2018. ápr. 25. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!