Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékenység. Vagy természetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékenység. Vagy természetes mások telefonjában, személyes cuccaiban kutakodni?

Figyelt kérdés
Újdonsült párom magánnyomozni kezdett utánam, amiből aztán szép kis veszekedés kerekedett.. Nincs takargatnivalóm, de mégis nehezményezem a személyes dolgaimban turkálást.. nem igazán értem, hogy miért nem beszélhetek, találkozhatok avval, akivel én akarok, miért lesz mindenből világraszóló cirkusz.. :( Másoknál nem természetes az intim szféra? Idővel vajon "kinövi" a féltékenykedést, vagy később csak rosszabb lesz? Tanácstalan vagyok...
2009. ápr. 24. 14:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
rosszabb lesz. az ilyen embert kerülni kell. személyes sértésnek veszi, ha valahova nem vele mész, legszivesebben megtiltaná, hogy nélküle eljárkálj, később meg is fogja. ellenkező nemű barátaidat el fogja marni mellőled, vagy legalábbis megpróbálja. annyi ilyet láttam már...
2009. ápr. 24. 14:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Az én párom egy időben feltörte folyamatosan a gépem...mostanában is előfordult!!Nem változtat rajta:(és ebből nálunk is nagy viták vannak!!Féltékeny bárkire akivel beszélek msnen,vagy mindegy hol!!

a telómat nem tudom,hogy nézi-e!De én soha nem tudnék ilyet csinálni,mert ezzel csak megölik a kapcsolatot!

ja,és nálunk is féltékenységből fakad a dolog,de oka nincs rá!!szia

2009. ápr. 24. 14:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

nálunk is ugyanez a helyzet,amuyg te csaj vagy? mert én igen és már egy kicsit zavar hogy olyan féltékeny a pasim,

többször kell neki elmondani hogy Édesem nagyon szeretlek nem kell mitől tartanod.... állandóan azt hiszi hoyg félre fogok lépni :( kár hogy még mindig olyan kételkedős...

nálam például beleköt hogy az sms-be puszit küldök,de ezt csak mint haver irom oda. nem csókrol van szó,,vagy ha a névlisták között xy zoltán vagy béla szerepel akkor megkérdezi hogy az meg kicsoda.és egyből rosszra gondol.én iylenkor normáélisan válaszolok neki..

JAH ami a legfontosabb hoyg ne vedd fel ezt a stilust,,ne kotorássz te se az ő szeméyles cuccai kööztt,,majd ha indokod lesz rá csakis akkor,,de mivel nálunk igy minden rendben van igy én nem vetemedem iylen dolgokra,meg amugyis elmond nekem mindent,,csak ő iylen gyerekesen féltékeny,,nem akar elvesziteni félt,,,sokszor látott már megcsalást.

2009. ápr. 24. 14:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A 2.vagyok!Én is csaj vagyok.Nekem is féltékeny ha iwiwen egy haveromnak pl üzi végére odairom,hogy pusza vagy valami...és a multkor még vissza is irt neki!

ezzel engem is,meg magát is lejáratja!

Pedig nem lépek félre,nem megyek el minden este valahova meg semmi!Nem értem komolyan!

Ez beteges sztem...tulzás!Én ha szeretek valakit,akkor nem csinálok iylet!

2009. ápr. 24. 14:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Sajna már kezdi elmarni nem csak az ellenkező neműeket, de a világon mindenkit, aki kicsit is számít nekem..:S Ha esetleg nélküle volna programom, abból lenne sértődés.. komolyan gondolkodom a szakításon, pedig az élet többi terén meg jó minden..
2009. ápr. 24. 14:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha már elmarja a barátaidat, akkor szakíts vele. Komolyan.

Ez egy idő után már orvosi eset lesz - és biztos csak rosszabbodni fog az idő múlásával.

2009. ápr. 24. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!