Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért mindig velem van ez?
Akárhányszor van barátnőm mindig engem dobnak évek után csak az a baj hogy én mindig azt hiszem hogy komoly kapcsolat lesz legalábbis mindig annak fogom fel lehet ez a baj ?
ha pl 2 évig vagyok valakivel akkor már el tudnám , vele képzelni komolyan de aztán dobnak pedig még csak 20 vagyok
ezért is volt csak 2 barátnőm eddig .

remélem egyszer a jó isten téged is meg álld valami rosszal
azért mert tudok szeretni attól még szánalom jézusom .

"Másik fél sosem így gondolkodik."
2 eset. Találj normális lányt. Elemezd jobban embereket s helyzeteidet. Bőven látnod kellett volna, hogy beléd untak

tapasztalatom azokkal a srácokkal akiket "folyton dobnak" sokszor nem veszik észre a jeleket, hogy a kapcsolat rossz irányba megy.
Volt 2 ismerősöm, akik előtt a csaj szinte leszophatott volna egy idegen pasit, akkor is bemesélték maguknak, hogy minden rendben van.

De mi az hogy komoly kapcsolat? A 2 év az nem komoly kapcsolat?
Mert az én fejemben a "komoly kapcsolat" azt jelenti hogy együtt vagytok egy jó 30-60 évet és lesznek közös gyerekeitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!