Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mért mindig velem van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért mindig velem van ez?

Figyelt kérdés

Akárhányszor van barátnőm mindig engem dobnak évek után csak az a baj hogy én mindig azt hiszem hogy komoly kapcsolat lesz legalábbis mindig annak fogom fel lehet ez a baj ?

ha pl 2 évig vagyok valakivel akkor már el tudnám , vele képzelni komolyan de aztán dobnak pedig még csak 20 vagyok

ezért is volt csak 2 barátnőm eddig .

2017. szept. 18. 12:05
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
2 eset után ennyire sírni, 20 évesen, na ez a szánalmas :D
2017. szept. 18. 12:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Tényleg azt gondolod, senki mással nem szakítottak még?
2017. szept. 18. 12:07
 3/10 A kérdező kommentje:

remélem egyszer a jó isten téged is meg álld valami rosszal

azért mert tudok szeretni attól még szánalom jézusom .

2017. szept. 18. 12:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a korban ket ev nagyon sok ido. Kevesen akarnak, tudnak elkotelezodni 10-en evesen. Nincs ezzel gond. Igy is magasan az atlag felett vagy.
2017. szept. 18. 12:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Azt azért látni, hogy nem az eszed miatt szerettek/maradtak veled :D
2017. szept. 18. 12:10
 6/10 A kérdező kommentje:
nem arról van szó hogy én is el akarnám magam kötelezni ha nem ha már 2 éve van pl kapcsolatom akkor akár el tudnám képzelni hosszú távra aztán utána mi is sülne ki belőle csak sajna mindig a 2 év a maximum utána dobnak mert ha én 2 évig is szeretek valakit akkor nem nagyon nézzek más csajokra meg ha akarok is mert szeretem de a másik fél sajnos soha nem így gondolkozik .
2017. szept. 18. 12:12
 7/10 anonim ***** válasza:

"Másik fél sosem így gondolkodik."

2 eset. Találj normális lányt. Elemezd jobban embereket s helyzeteidet. Bőven látnod kellett volna, hogy beléd untak

2017. szept. 18. 12:33
 8/10 A kérdező kommentje:
mindig 18 és 19 kategória volt lehet ez a baj és mostantól csak a 20 felett re fogok menni .
2017. szept. 18. 12:34
 9/10 anonim ***** válasza:

tapasztalatom azokkal a srácokkal akiket "folyton dobnak" sokszor nem veszik észre a jeleket, hogy a kapcsolat rossz irányba megy.

Volt 2 ismerősöm, akik előtt a csaj szinte leszophatott volna egy idegen pasit, akkor is bemesélték maguknak, hogy minden rendben van.

2017. szept. 18. 12:53
 10/10 anonim ***** válasza:

De mi az hogy komoly kapcsolat? A 2 év az nem komoly kapcsolat?

Mert az én fejemben a "komoly kapcsolat" azt jelenti hogy együtt vagytok egy jó 30-60 évet és lesznek közös gyerekeitek.

2017. szept. 18. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!