Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy férfi hónapok óta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi hónapok óta flörtöl velem, de nem tesz konkrét lépést, akkor ebből nem lesz több ugye?

Figyelt kérdés
2017. szept. 17. 20:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem tudni. Azt sem tudni, hogy te hogyan fogadod ezeket a flörtöket. Ha ilyen lerázósan, csak úgy látja rajtad, hogy jól esik, de semmi több akkor sincs értelme lépni.
2017. szept. 17. 20:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Szerintem latni rajtam, hogy nyitott vagyok, de mégsem haladunk.
2017. szept. 17. 20:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Nos akkor ha ra varsz akkor nem lesz semmi
2017. szept. 17. 21:14
 4/10 A kérdező kommentje:
De bennem van a felsz, hogy en ertem felre... Nem merek rámenősebb lenni. Szerintem en mar nyilvanvaloan megadtam a zold jelzest neki.
2017. szept. 17. 21:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha nagyon szeretnél tőle valamit, akkor szerintem tedd meg te az első lépést. A büszkeség miatt ne dobj el valamit, ami jó lehetne. Vannak félénkebb pasik, akiknek kell egy kis löket, hogy lépni merjenek.
2017. szept. 17. 21:24
 6/10 A kérdező kommentje:
Az en reszemrol ez mar tobb, mint vonzalom, de felek tőle, hogy neki ez inkább csak kedvtelés. Nagy a korkulonbseg lehet az a probléma.
2017. szept. 17. 21:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is ilyen szituba vagyok
2017. szept. 17. 21:53
 8/10 anonim ***** válasza:
mit ertessz flort alatt? szemezik veled? beszeltel mar vele?
2017. szept. 17. 23:03
 9/10 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok én is. Nálunk az a probléma, hogy hiába a kémia meg a vonzalom, ha a felszínes "csipkelődésen" túl nem tudunk komolyabban beszélni. Egyszerűen nem jutunk túl ezen a holtponton és így megrekedünk a hülyéskedésnél mint két kis kamasz. :/

Ha te többet akarsz, de nem akarod kiadni magad válts stratégiát, vagy egyszerűen kérdezz rá hogy mi van kettőtök közt. Nem tudhatod mi van a háttérben. Másfelől vannak akiknek ez amolyan hobbi, hogy mindenkit hülyítenek akivel találkoznak, így nehéz konkrét segítséget adni. Te ismered, neked kell tudni milyen típusú ember.

28/F

2017. szept. 18. 04:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Szerintem csak az egóját simogatja, hogy látja rajtad, hogy bejön neked.
2017. szept. 18. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!