Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hiányzik az exem mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hiába megyek ki a haverokkal hiába megyek el bárhová ha el is megyek akkor se jobb mert nincs olyan életkedvem ami valójában lenne ha haza jövök ugyan az van hogy nincs itt mellettem hiányzik a hiánya egyszerűen a legrosszabb az hogy még mindig nagyon nagyon szeretem és tudom hogy el kell engednem de nem tudom hogy fog menni mert ez így nem jó hogy ő el van nélkülem én meg nélküle nem és ez nagyon bánt barátaimnak meg már nem akarok erről beszélni mert szerintem már megy az agyukra próbálok koncentrálni a sportra ami az életem de már az se megy úgy ahogy kéne mert egyszerűen nincs ott az eszem egyszerűen nem akarom ezt a lányt teljesen végleg elengedni valahogy úgy érzem hogy el tudnám vele képzelni komolyan ha nem most de évekekel később biztosan a lényeg hogy ha bele gondolok abba hogy ő el e van nélkülem én meg csak szenvedek és ő jár az eszembe ha ki posztol egy képet rendesen el kezd a szívem dobogni és ráz a hideg a legszörnyűbb az hogy jó lenne már úgy gondolni rá hogy nem érdekel de egyszerűen nem tudom magamba el nyomni azt az érzést 3 évig voltunk együtt szerintetek ez is közre játszik ? egy 3 éves kapcsolat után nem hiszem hogy csak úgy az ember meg tudná emészteni és pont ezért nehéz el engedni ti mit tennétek a helyemben ? a legszörnyűbb az hogy fiú vagyok de hát egyszerűen annyira bele szerettem hogy nem találok magam se rá szavakat ha bele gondolok hogy már nem tölthetem vele a szilvesztert a karácsonyt egyszerűen el se tudom mondani mennyire szar érzés és ha lesz egy más lány az életemben félek hogy akkor is az lesz hogy nem fogom tudni őszintén szeretni mert mindig ő lesz az aki fogom benne keresni és mindig azt fogom látni hogy senkiben sincs meg az ami benne meg volt tudom hogy az idő majd segít de tudom hogy az idő nem fogja tisztára be gyógyítani a sebet amit valójában érzek legbelül bár nem olyan boldogat a napjaim mind voltak .2017. szept. 16. 23:57
11/11 anonim válasza:
Velem 2 hónapja szakított az exem de sehogy nem tudom elengedni :( Egyszerűen nem megy. Bárhová nézek egyből ő jut eszembe, minden egyes pillanatban rá gondolok és már azt hiszem kezdek beleőrülni az egészbe :( Minden nap beszélünk mert ő szeretné hogy továbbra is jóban legyünk de iszonyatosan nehéz :( Főleg, hogy még osztálytársak is vagyunk. Én őt érzem a mai napig az igazinak és ugyanannyira szerelmes vagyok belé mint amikor megismertem :( Folyton vele álmodok, az álmaimban pedig mindig azt mondja hogy szeret és újra szeretné kezdeni velem. Ezt már nem tudom elviselni :( Mellesleg, velem is ugyanaz van amit a kérdező leírt, hogy nem tesz semmi boldoggá (csak az ha vele beszélek és a közelemben van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!