Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kezdenétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdenétek?

Figyelt kérdés

A kiszemeltemmel egy egyetemre járunk, évfolyamtársak vagyunk, de más szakon (így sajna közös tárgyaink sincsenek). Nem vagyunk, már gyerekek, én egy egyenes kezdésre gondoltam: nagyon szimpatikus, megismerném közelebbről és elhívom egy kávéra/italra. De ebben benne lehet, hogy visszahúzódóbb és megijed egy ilyen direkt kérdéstől, vagy pont rossz időt fogok ki: lehet, hogy rossz a hangulata, vagy siet valahova, vagy bármi más történt előtte.. Szóval nem biztos, hogy az ismerkedésre mondana nemet, hanem arra a szituációra. Ezek után, hogy 'eljönnél velem.... nem', viszont már nem igen lenne több lehetőség :D Amivel nem is lenne gond, mert mindenki kapott már visszautasítást, nem lehet mindenkinek tetszeni. De ő pont az ideálom és nem akarom, hogy más körülmények miatt kapjak esetleg visszautasítást. Egyre több olyan sztorit is hallok, hogy akár 3-4 kosár után jött össze egy pár.

Jobb lenne esetleg egy finomabb kezdés?

2017. szept. 14. 19:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan elhívhatod. Ha visszautasít, fogod látni, hogy az neked szól, vagy az alkalomnak.
2017. szept. 14. 19:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a tapasztalatom, hogy aki beszari, azt kerülgetheted hónapokig, akkor se lesz belőle semmi, viszont ha tényleg kíváncsi rád valaki, és már ismer téged valamelyest, akkor el fog menni veled, ha elhívod. Mondjuk nem biztos, hogy ő nem csak barátkozást akar, ha elmegy, de ha nem próbálkozol, akkor nem is tudod meg. Ha valaki a szituációra mond nemet, vagy akkor éppen nem ér rá, de alapvetően érdekled őt, akkor nem fog eltűnni, hidd el. Kérdés persze, hogy mennyire ismeritek egymást, mert ha semennyire, akkor nem tanácsos rögtön meghívással nyitni.
2017. szept. 14. 19:44
 3/8 A kérdező kommentje:

Hát mondhatni semennyire. Még 1 éve volt egy közös óránk, szóval látásból esetleg ismerhet, de nem beszéltünk. (Akkor még nagy szerelmi bánatban voltam, csak így utólag alakult ez így ki..:D)

Ha nem elhívással kezdenél akkor, valami 'alibi' beszélgetéssel, nem nagyon átlátszó az ilyen ?

2017. szept. 14. 19:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne tökölj, kezdeményezz. Teljesen jó a terved. Ha tényleg normális ez a lány, akkor az egyetemen hamar talál majd egy normális srácot, aztán onnantól annyi is volt neked. Ha visszautasít, akkor ez van, ha meg összejön, akkor örülsz, de nincs idő itt agyalni, hogy mi lesz, ha. Oda kell menni, aztán kész.
2017. szept. 14. 20:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi a bűnbánatos kinlódós atyaúristennek kell ennyit tökölni, agyalni...a nők kortól független hezitálnak folyamatosan, nem kell ezt a feminim szrságot a másik nemnek is felvenni. Elakarod hívni? Hívd el, lesz ami lesz, nem megy akkor nem megy, ha akarsz esélyt adni, adj, ha nem hát nem. Gondolj arra, hogy 70 éves vagy, ülsz a hintaszékedben és azon agyalsz mi lett volna ha... borzalmas öregkor... csináld, amit érzel.
2017. szept. 14. 21:48
 6/8 A kérdező kommentje:

El fogom hívni, nem erről van szó. :D

Nem is hezitálnék, de ő valahogy jobban megfogott, mint eddig bárki más. Csak az zavar, hogy ez a direktbe egyből elhívás, nem hagy második esélyt.

2017. szept. 14. 21:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor csak ismerkedj meg vele, lehet beszélsz vele 2-szer és azt mondod, még jó hogy nem hívtam el
2017. szept. 14. 22:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak menj oda beszélgetni hozzá. Ahogy kérdezted, hogy átlátszó-e, nem, mi a fősulin simán beszélgettünk ilyenkor, így egymással. Mindenki örült, hogy beszélgethet, még ha nem is lett belőle semmi. Tehát haragudni, biztos nem fog rád, ha odamész és megkérdezed, hogy áll az órarendje, miylen az idei félév, milyen xy tanár, bármi. Ez nem bűn. Ha normális, akkor kialakul egy beszélgetés. És mikor legközelebb ltáod, odamész,mint ismerős. Aztán harmaadiknál elhívod egy italra. Ennyi.
2017. szept. 25. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!