Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit kezdenétek ezzel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit kezdenétek ezzel a lánnyal? Előrebocsátom, kissé vicces lesz.

Figyelt kérdés

Barátnőm van. Nagyon szeretem. Nagyon aranyos, kedves, vicces, okos és szép. De van neki ez a fura tulajdonsága. :D

Tudni kell, hogy önvédelmi edzésekre jár, szenvedélye a dolog. Nincs magas szinten ebből, de persze meg tudja védeni magát egy, vagy akár két átlag emberrel szemben.

A lényeg, hogy folyton bizonyítani akarja nekem hogy egy súlycsoport velem, és ez problémákat szül. Ehhez tudni kell, hogy magam is jártas vagyok, thay boxoltam, krav magázok, sok éve foglalkozom küzdősporttal, és sokkal magasabb szinten vagyok nála. Ezen felül sokkal erősebb vagyok nála, és nehezebb is.

Nem tudom honnan ered ez a bizonyítási mániája, mert én nem adtam rá okot, mindig egyenlő félként kezelem mindenben. Folyton nekem jön, nem üt meg erőből, de azért kellemetlen, fáj egyik másik megszaladt mozdulata. Ezen kívül elkapja a nyakamat, fojtogat, ezt utálom. Azért nem igaziból teszi, de attól még rossz. Sokszor megmondtam már neki, álljon le, többször voltam már mérges rá emiatt. De újra meg újra előkerül. Én aztán nem viszonzom, sose emelek rá kezet. Egyszer megütném 20 percre nem kelne fel. Játékból se legyintem meg, nem fojtogatom, semmi. Volt már néhányszor hogy elkaptam, lefogtam hogy mozdulni se tudott, olyankor aztán sipákol hogy engedjem el. Ezt is úgy csinálom amúgy, hogy kicsit se fájjon neki. Volt már hogy egyszer mikor megint fájt amit csinált, egy óráig nem álltam szóba vele.

Még az is megfordult a fejemben, hogy ezt élvezi, szexuálisan tűzbe hozza. Ez így akár pozitívum is lehet, de meg kellene tanulni a helyén kezelni a dolgot.

2016. okt. 12. 16:26
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Lehet, hogy élvezi. Hagyd rá. Igen szivem le tudsz verni. Figyeld a reakcióját. Amúgy meg lehet csinálni, hogy "edzetek" gyakoroltok együtt. Annak keretében, már te is elvédhetsz, odatehetsz ütést, csak, hogy érezze a törődést. Persze megverni nem kell, meg fájdalmat okozni feleslegesen. Max tisztázottak lennének az erőviszonyok. Mondjuk fojtásér tőlem kapott volna egy maflást.
2016. okt. 12. 16:39
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

Beszélj vele erről mélyen. Még mélyebben és még hosszabban mint ahogyan ide leírtad.

Értesd meg vele.

Lehet, szexuálisan is izgatja, ilyenkor ha benne vagy, menny bele játékba és kicsit edzetek mielőtt lenne valami vagy nem kell lennie utána semminek ugye..., ha nem vagy benne, mond meg neki, hogy most nem.

Rendszeresen mennyetek ki edzeni. Adtok magatoknak 1-2 órát amikor harcművészeti szenvedélyeteknek éltek EGYÜTT!

Csak jól fel kell öltözni és találni valami mezőt.

Minden jókat! :D

2016. okt. 12. 16:51
 3/10 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem meg fenyítsd le egyszer, de jó alaposan.

Ha nem fogja fel, akkor nyomatékosítani kell.

Persze ne verd meg!

Pl. ugyanazt csinálja mint a hisztis pitsák, akik nem tudnak leállni, csak ő harcművészeti stílusban.

Értesd meg vele, hogy ez nem pálya, ha nem érti akkor húzzon haza.

Meg kéne tanulnia, hogy mit lehet és mit nem, nem edzésen van.

Ja és ha már itt tartunk, akkor nem lehet valami okos a barátnőd, mert tudnia kéne, hogy ezeket csak akkor alkalmazhatná, ha rátámadnak... 24L

2016. okt. 12. 16:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem lenne türelmem ehhez a szekáláshoz meg a fojtogatáshoz, a dologban egyáltalán nem látok semmit szexuálisan izgatót. Én már kiraktam volna.
2016. okt. 12. 17:03
 5/10 anonim ***** válasza:
55%

Ez a rész vicces volt:

"thay boxoltam, krav magázok"

Ez alapján valószínűleg nincs olyan fizikumom mint neked, de sakkban tuti elvernélek. :D

2016. okt. 12. 17:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom: tőle kérdezd, hogy mi az ok. Itt mindenki csak találgatni tud.
2016. okt. 12. 17:14
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
Attól, hogy mindketten harművészek vagytok, még nem oké a bántalmazás. Fogadok, ha visszaütnéd, minden ismerősét rád uszítaná, hogy milyen vadállat vagy, ő meg milyen védtelen.
2016. okt. 12. 20:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Provokál, mint a torreádor a bikát, te meg úgy viselkedsz, mint az ökör.

Elkapod, ágyra lököd hassal, lehúzod a ruhát a fenekéről és elvered szép pirosra.

Nem erőből, csak, hogy csípjen mikor ráütsz.

2016. okt. 12. 20:42
 9/10 A kérdező kommentje:

5# vagy inkább szövegértésből nem jeleskedsz

régen boxoltam, jelenleg krav magázok

2016. okt. 13. 01:04
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Arra céloztam hogy szar a helyesírásod. :)
2016. okt. 13. 05:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!