Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon még érez irántam valamit?
Figyelt kérdés
Pár hónapja szakítottam a barátnőmmel, mert nem tudtam benne megbízni, de még szerettem.. Néha jelentkezik, általános dolgokról érdeklődik, én távolságtartó vagyok vele. Múltkor nagyon csúnyán elküldtem, minden sértő dolgot a fejéhez vágtam. Ennek ellenére újra talál okot, hogy írjon nekem. Szereti, ha alázzák? miért csinálja ezt?2017. szept. 13. 15:03
1/7 anonim válasza:
Valószínű, hogy vissza akar kapni. Minden egyes karakterrel, amit válaszolsz, adod alá a lovat. Ha legközelebb keres, mondd meg neki, hogy Te le akarod zárni ezt a viszonyt (már ha tényleg le akarod zárni), és többet nem fogsz válaszolni neki. És tartsd is be. Nagyon dühös lesz, amikor tényleg nem reagálsz, de hosszú távon neki teszel szívességet. (Meg persze magadnak is) Amíg beszéltek, nem fog tudni túllépni rajtad.
2/7 A kérdező kommentje:
Szakítás után szinte azonnal lett valakije, akibe azt mondja, szerelmes..
2017. szept. 13. 15:45
3/7 anonim válasza:
Aham...azért írogat Neked, mert halálosan szerelmes a másikba. Világos... mellesleg akkor nem volt alaptalan a bizalmatlanságod. Már a szakítás előtt kavart a másikkal. Tulajdonképpen miért válaszolsz neki?
4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is kavartak
Azért válaszolok, mert még mindig nem mindegy nekem
2017. szept. 13. 16:06
5/7 anonim válasza:
Nyilván azért írogat még mindig,mert képtelen megemészteni,hogy vége.Ha nem írnál vissza,valahol az is köcsög dolog lenne és fájna neki,de talán könnyebben elfelejtene.
6/7 anonim válasza:
De mit szeretnél még ettől a lánytól? Kavart a hátad mögött, ahhoz sem volt gerince, hogy szakítson veled, és most meg játszadozik az érzéseiddel. (Mellesleg a másik pasival szemben sem korrekt, hogy írogat neked.) Komolyan, mit akarsz még tőle?
7/7 A kérdező kommentje:
Nem folyamatosan, hanem pár heti rendszerességgel mindig előkerül valamivel kapcsolatban. De nem (mindig) mondja, hogy találkozzunk, csak úgy cseverészik, aztán a beszélgetés abbamarad.
2017. szept. 13. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!