Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik igaz szerelem?

Szerintem létezik, de én sajnos még nem tapasztaltam.
30/F

Igen, létezik. És hiszek is benne.
Azt nem tudom, hogy a szerelem elmúlik-e, de az biztos, hogy egy nagyon erős szereteti kötelék van a két fél között.
Példaként a szüleimet tudom felhozni: Anyáék 4 év járás után házasodtak össze, idén nyáron lett volna a 33. házassági évfordulójuk, de erre már nem kerülhetett sor, mert anya február 2-án 56 évesen meghalt.
12 évig küzdött a daganattal. Apa minden vizsgálatkor, kemókor, műtétkor ott volt vele. Kitartott mellette a végsőkig.
Én még messze vagyok az ilyen hosszú ideig tartó kapcsolattól, mert még csak 4 és fél éve vagyok együtt a párommal. Bízom benne, hogy a mi kapcsolatunk is hasonlóan szép lesz.

Csak olyan létezik.
Hogy érzed-e te tudatosan gyakorló léted vagy nem léted függvénye, nem bármi másé.
Ha gyakorlod, 50 utám erősebb mint előtte bármikor s halálig tökéletesedik.

Senki sem érdemli meg a szerelmedet, aki pedig megérdemli azt pont nem fogod szeretni.
Nem tudom, hogy létezik e beteljesül igaz szerelem. Mindenesetre még nem találkoztam ilyennel.
Inkább csak szimpla kapcsolatok léteznek, ilyen-olyan kompromisszumokkal, aminek valamilyen önzőség áll a hátterében. Az egyik fél mindig jobban szereti a másikat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!