Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek változott az évek során a "nőideálotok"?
Igen. Pontosabban megszűnt :)
Régebben volt ideálom, aztán rájöttem, hogy az ideálok nem segítenek, csak hátráltatnak, így tudatosan leépítettem ezeket. Persze most is megvannak a jellegzetes kombók, amiket szeretek, de ezek már nagyon változatosak, a "szokásos" paraméterek (haj- és szemszín, mellméret, magasság, hajhossz stb.) önmagukban nem számítanak.
Nekem nem változott semmit 11-12 éves korom óta...
Mindez azon is tetten érhető, hogy 149 centi magas nőt választottam feleségemül! :D
37F
A magasság tekintetében nem történt változás, most is ugyanúgy a pöttöm csajokért veszek meg, mint 40 évvel ezelőtt. Az idomok terén azonban hatalmasat változtam. Régen nem létezett számomra túl nagy mell. Minél nagyobb, volt, annál jobban tetszett. Az utóbbi évtizedekben, azonban, amióta a második felségemmel élek, a visszafogottabb idomoknak vagyok feltétlen híve.
58F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!