Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elcsábították a szerelmemet, mit tegyek? Egy béna rollerező, túl fiatal (21, ráadásul 18-nak tűnik, míg a szerelmem 27) lány.
Figyelt kérdés
2017. szept. 10. 23:05
11/20 A kérdező kommentje:
Ki a tini, a 21 éves, a 27, vagy én, a 24? Egyik se 1-essel kezdődik. Mind a 2. X-ben járunk = semmi tini
2017. szept. 10. 23:26
12/20 anonim válasza:
A felfogásod a gyerekes, de nem értem, hogy ezen mit nem értesz.
Tulajdonképen ti nem is jártatok, de itt adod a mártírt, hogy elcsábították mellőled a szerelmedet.
Hogyan, ha nem is voltatok kapcsolatban?
Ha csak barátok voltatok, akkor ő biztos úgyis gondolt rád, ergó nem tudom, hogy akkor mit hisztizel itt.
13/20 anonim válasza:
És ez az ide-oda jártatok randizni, ez nem egy határozott dolog, szóval nem jelent komoly dolgot.
14/20 anonim válasza:
Leírtad a lényeget: ti nem egy pár, hanem barátok voltatok/vagytok.
15/20 anonim válasza:
Ha részedről szerelem, ráadásul te vagy a férfi, miért nem léptél tovább a baráti találkozóknál egy év alatt?
16/20 anonim válasza:
Bocs, rosszul emlékeztem. Azért lány létedre is nyithattál volna felé, ha meg nem kölcsönös, ne kínozd magad.
17/20 anonim válasza:
Szóval egy éve epekedsz, semmi. Nem jártatok ergo nem is csábíthatták el tőled. Egy közeli barátod becsajozott, ennyi ami történt.
18/20 anonim válasza:
A férfi részéről úgy tűnne,hogy csak fűzik az agyát de nem történik semmi. Ha egy forró csókkal letámadod.. onnantól kezdve lehetett volna kapcsolat. :D
19/20 anonim válasza:
Nem voltatok párkapcsolatban, szóval lépj túl ezen.
20/20 acelsziv válasza:
lehetsz huszonfszomtudja hány éves, ha az agyad egy óvodásé. Nevetséges vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!