Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Reagálnátok egy olyan privát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reagálnátok egy olyan privát üzenetre, amiben ismerkedni szeretne a másik fél?

Figyelt kérdés
Leírná, hogy nagyon szimpatikusnak talál titeket a válaszaitok alapján, már hetek óta azért jár fel leginkább mert reméli, hogy belefut egy válaszotokba. Plusz mellékelné a facebookos profilját.
2017. szept. 10. 15:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
81%
Jajj, gyerekek. A kérdésre válaszoljatok, ne szegény srácot kezdjétek el támadni, mert leírta az őszinte véleményét. Ismerkedtem már meg itt szép lányokkal, de belül mind problémásak voltak. Most akkor én is gonosz vagyok, mert erre a felületre rengeteg olyan ember szorult, akik máshol képtelenek a kommunikációra?
2017. szept. 10. 15:47
 22/29 A legrosszabb ***** válasza:
100%
Semmiképp sem! Ezerszer leírtam, nem ismerkedek interneten. Ha valaki ilyen kezdeményezős-behízelgős privátot írna, átlátszó szívatásnak gondolnám, röhögnék magamban egy jót és nem reagálnék rá.
2017. szept. 10. 16:03
 23/29 A legrosszabb ***** válasza:
100%
Uh, kérdező, még csak most olvastam a hozzászólásodat. A reakcióm: IT'S A TRAP! Ne dőljön be az öcséd, nagy eséllyel kamu, ilyen módszerrel szedik ki egyesek az infókat a felhasználókból, aztán este 11 után kikerülnek ide, reggel meg alig győzik az adminok a kérdéseket/hozzászólásokat törölni. Ha nem tűnt volna fel, durván havi rendszerességgel mindig kikerül egy-egy újabb beszívatott préda. Szóval felejtős ügy, ne élje bele magát az öcséd.
2017. szept. 10. 16:09
 24/29 Költőnő? ***** válasza:
100%
Válaszolok, de leépítem. Nem ismerkedni járok ide.
2017. szept. 10. 16:39
 25/29 A kérdező kommentje:

#23 Nem élte bele magát, kibeszéltük a linken lévő csajt, aztán szokás szerint ment wow-ozni.

Amúgy ilyesmiről nem tudtam, hogy ilyenek is mennek itt időnként éjjel - akkor már rég nem szoktam fent lenni. Régebben mondjuk gyakran botlottam két keresztnévbe, mert sokan emlegették őket, de, hogy kik ezek és miért utálja őket mindenki, meg mivel érdemelték ki a pocskondiázást, azt sose tudtam. De akkor lehet ők is ilyen áldozatok voltak.

A válaszokat meg mindenkinek köszönöm.

2017. szept. 10. 16:51
 26/29 anonim ***** válasza:
51%

Sztem senki nem azért jár a 'gyakorira', h itt megtalálja élete párját... arra más oldalak valók!

szóval én tuti nem reagálnék rá, még face-en se szoktam válaszolni ismeretleneknek, akik fogalmam sincs, h hogy, de rámtalálnak

2017. szept. 10. 17:21
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon sok ilyen tartalmú üzenetet kapok, az oldalon írt válaszaimra való reakcióként. Van, hogy ugyanaz a valaki már vagy ötször is írt, úgy, hogy ő persze nem tudja, hogy mindig nekem. Ez nagyon gáz szerintem, azt mutatja, hogy az ilyenek random írogatnak egy rakás lánynak és a mondjuk 30 kiküldött ismerkedős üzenetéből ötöt véletlen nekem írt.
2017. szept. 10. 17:25
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Régen válaszoltam, ma már nem tenném. Utána meg törhetem a fejem, hogyan koptassam le.
2017. szept. 10. 19:07
 29/29 anonim ***** válasza:
28 a lekoptatással nem vagytok szívbajosak. Látszólag minden flottul megy majd egyik naptól nem érkezik válasz, eleinte azt hittem szegényt halálos baleset érte, de mikor már az 5. csinálja akkor az már más megvilágítás. Mondja meg a frankót hogy jobb testű pasikkal akar hemperegni és vagy összejön vagy nem a lényeg hogy nem velem tervez. De ez az eltűnés sunyiság azt max akkor ha nem ért a szóból
2017. szept. 10. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!