Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az miért baj, hogy én 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért baj, hogy én 20 évesen már családra vágyom?

Figyelt kérdés

Mindig a komolyabb, érettebb férfiak vonzottak. Sokkal hamarabb kezdtem dolgozni a karrieremen mint a szaktársaim nagy része. Mindig úgy gondoltam, hogy gyerek elég 40 évesen de mostanában kezdtem vágyni arra, hogy komoly kapcsolatot alakítsak ki valakivel, házasság, baba, ilyesmi.

25-26 évesen már szeretnék házasodni, babázni és én simán el tudom képzelni, hogy két gyerekkel koncertre, színházba, síelni járunk. Szüleim is így csinálták, még csak 42 és 47 évesek és szerető bulis családban nőttem fel. Én is olyan túrababát szeretnék, aki apukája hátán megy a Mátrába vagy kétévesen már velünk síel, szóval pörgős életet :)

De nagyon sok embertől azt hallom, hogy megbánták a fiatal babavállalást, főleg itt olvasom, hogy a baba miatt már nem volt szex, meghízott az anyuka stb. Elváltak... ilyet nem szeretnék :(

Egyensúly? Túl korai a 25 vagy bízzak abban, hogy úgy alakul az életem, ahogy kell?

20/L

2017. szept. 10. 11:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Te lehet keszen allsz, de ehhez egy megfelelo partner is kellene.

Tul fiatalon belevagni ilyenbe pedig altalaban balul sul el. Szuleidnel osszejott a dolog, de tenyleg csak olyan ferfivel kellene babat osszehoznod, aki tenyleg megerett a szerepre.

2017. szept. 10. 13:11
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem nem lenne baj, egyem a zúzádat. :P Jó olvasni, hogy vannak ilyen nők. Hm...finom.
2017. szept. 10. 13:28
 13/19 A kérdező kommentje:

Az ismerkedéssel nincs gondom :)

Általában akik körülöttem vannak, már idősebb (26-28 feletti) férfiak. Ők már kezdik máshogy látni. Jelenleg alakul valami egy hozzám illő férfival (ezért Köszönöm a priviket, nem ismerkedem).

Szerintem igenis lehet buli egy babával. Csak nem kell mindenre rágörcsölni! Nagyon sok nyugodt, kedves, laza anyuka van a környezetemben és nem dobtuk még tűzre őket amiért a fél éves babát otthon hagyták és eljöttek velünk bulizni. Nem ittak mondjuk, kevesebb ideig maradtak, de ez csak 1-2 év, utána minden a régi lesz :) Étteremben is értünk együtt volt barátommal és a barátaink is ott voltak az egyéves lányukkal. Jól nevelt értelmes gyerekek vannak csak a környezetemben. Ettől nem félek.

Inkább attól hogy fiatalon túl nagy teher lehet egy 5 éves kapcsolatban szülni.

2017. szept. 10. 13:36
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem győzködni akarlak, de miután gyereked lesz, már sosem lesz többé minden a régi,nem hogy 1-2 év múlva. Sajnos tényleg éretlen vagy te még az anyaságra, ha ennyire bulira vágysz még a gyerek mellett is. Majd bulizhatsz éjjel, csak a kisszobában az ágya mellett. Egy éves gyerek jólnevelet, ok nincs több kérdésem. :D

Éld ki magad. Komolyan. ;) ráérsz még akár 10év múlva is szülni.

2017. szept. 10. 14:07
 15/19 anonim ***** válasza:
"utána minden a régi lesz" - soha nem lesz a regi mar
2017. szept. 10. 14:26
 16/19 anonim ***** válasza:

"Az ismerkedéssel nincs gondom :)

Általában akik körülöttem vannak, már idősebb (26-28 feletti) férfiak. Ők már kezdik máshogy látni. Jelenleg alakul valami egy hozzám illő férfival "

Ez alapján, még közel sem állsz készen a családalapításra. 25 éves srác vagyok és vannak 30 feletti ismerőseim is. Természetesen mindenki érett, kemény és menő, de ha egyszer megnéznél egy haveri sörözést, akkor rájönnél, hogy a "kezdik máshogy látni a világot" édeskevés a gyerekvállaláshoz.

2017. szept. 10. 14:42
 17/19 A kérdező kommentje:

Egy haveri sörözés 40 évesen is olyan, ami alapján senki sem lenne apának való.

Szerintem nem vagyok éretlen rá és továbbra sem hiszem, hogy a gyerek bármiben akadály. Az, hogy valakinek az volt, az az eltérő teherbírás miatt van. A szüleim és a baráti társaságomban is mindenki képes jól érezni magát és bulizni, nyaralni gyerekkel is. Tudom, ez egzisztenciális kérdés is, ebbe nem mennék bele.

Tényleg csak az zavar, attól félek, hogy túl hamar van a 26 éves kor a gyerekvállaláshoz. Hiába vágyom rá, ha a jövendőbelimmel esetleg az a kapcsolat rovására menne. Én ettől tartok, mert erre tudok negatív példát. :( A férfiak egy részének mintha elmúlna a vágyakozás a nőre a baba után. Kevesebb szex, vagy nincs is akár stb.

2017. szept. 10. 16:32
 18/19 anonim ***** válasza:

"mintha elmúlna a vágyakozás a nőre a baba után. Kevesebb szex, vagy nincs is akár stb."

Ez altalaban a no miatt van.

Terhesseg alatt felszednek ugye X kilot, de terhesseg utan evekkel se kepesek leadni azt, mert "ok mar anyak es nincs erre idejuk".

Illetve a gyerek szuletese utan a no szokott lenni az, aki nem kivanja a szexet, mert:

*lent megvaltoztak a dolgok

*a gyerek leszivja a teljes energiajat

*stb

Olyan ferfirol nem hallottam meg, aki azert nem kivanta a szexet a felesegevel, mert lett egy gyerekuk. A fentebbi indokok miatt viszont igen.

2017. szept. 10. 16:35
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen én is tudom, léteznek ilyen nők de csak itt olvastam róluk eddig. Olyan férfiak viszont vannak körülöttem, akik megundorodtak szülés után a feleségüktől vagy hogy 5kg-mal nehezebbek lett a nő, és az már kellemetlen volt (persze azt megértem, hogy ha 10kg ugrott fel, az már nem kívánatos). Előre nem tudod, hogy mi fog történni a férjeddel egy baba után.
2017. szept. 10. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!