Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért baj, hogy én 20 évesen már családra vágyom?
Mindig a komolyabb, érettebb férfiak vonzottak. Sokkal hamarabb kezdtem dolgozni a karrieremen mint a szaktársaim nagy része. Mindig úgy gondoltam, hogy gyerek elég 40 évesen de mostanában kezdtem vágyni arra, hogy komoly kapcsolatot alakítsak ki valakivel, házasság, baba, ilyesmi.
25-26 évesen már szeretnék házasodni, babázni és én simán el tudom képzelni, hogy két gyerekkel koncertre, színházba, síelni járunk. Szüleim is így csinálták, még csak 42 és 47 évesek és szerető bulis családban nőttem fel. Én is olyan túrababát szeretnék, aki apukája hátán megy a Mátrába vagy kétévesen már velünk síel, szóval pörgős életet :)
De nagyon sok embertől azt hallom, hogy megbánták a fiatal babavállalást, főleg itt olvasom, hogy a baba miatt már nem volt szex, meghízott az anyuka stb. Elváltak... ilyet nem szeretnék :(
Egyensúly? Túl korai a 25 vagy bízzak abban, hogy úgy alakul az életem, ahogy kell?
20/L

Akik ezeket írták, nem voltak készen rá. Te késznek tűnsz.
Nem baba miatt hízik meg, megy tönkre házasság, nincs szex, stb, stb, stb, stb..... ..., hanem kapcsolatban szereplő 2 ember miatt.

"nem volt szex, meghízott az anyuka stb. Elváltak"
Ezek csak rajtatok múlik, nem másokon. Nem muszáj beállnotok a sorba. Megoldhatjátok a problémáitokat ahelyett, hogy elválnátok, ahogy a legtöbb ember teszi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!