Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az miért baj, hogy én 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért baj, hogy én 20 évesen már családra vágyom?

Figyelt kérdés

Mindig a komolyabb, érettebb férfiak vonzottak. Sokkal hamarabb kezdtem dolgozni a karrieremen mint a szaktársaim nagy része. Mindig úgy gondoltam, hogy gyerek elég 40 évesen de mostanában kezdtem vágyni arra, hogy komoly kapcsolatot alakítsak ki valakivel, házasság, baba, ilyesmi.

25-26 évesen már szeretnék házasodni, babázni és én simán el tudom képzelni, hogy két gyerekkel koncertre, színházba, síelni járunk. Szüleim is így csinálták, még csak 42 és 47 évesek és szerető bulis családban nőttem fel. Én is olyan túrababát szeretnék, aki apukája hátán megy a Mátrába vagy kétévesen már velünk síel, szóval pörgős életet :)

De nagyon sok embertől azt hallom, hogy megbánták a fiatal babavállalást, főleg itt olvasom, hogy a baba miatt már nem volt szex, meghízott az anyuka stb. Elváltak... ilyet nem szeretnék :(

Egyensúly? Túl korai a 25 vagy bízzak abban, hogy úgy alakul az életem, ahogy kell?

20/L

2017. szept. 10. 11:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
Te alakítod az életed. Keresss hasonló gondolkodású társat! Örülök, hogy olyan is van, aki jó példaként tekint a szüleire.
2017. szept. 10. 11:29
 2/19 anonim ***** válasza:
97%

Akik ezeket írták, nem voltak készen rá. Te késznek tűnsz.

Nem baba miatt hízik meg, megy tönkre házasság, nincs szex, stb, stb, stb, stb..... ..., hanem kapcsolatban szereplő 2 ember miatt.

2017. szept. 10. 11:31
 3/19 anonim ***** válasza:

"nem volt szex, meghízott az anyuka stb. Elváltak"

Ezek csak rajtatok múlik, nem másokon. Nem muszáj beállnotok a sorba. Megoldhatjátok a problémáitokat ahelyett, hogy elválnátok, ahogy a legtöbb ember teszi.

2017. szept. 10. 11:32
 4/19 anonim ***** válasza:
Nem baj. Nekem is volt ilyen párom. Aztán pár év kapcsolat után már a babát terveztük, amikor rájött, hogy ő még nem is élte ki magát, így lelépett pasizni. Azóta sincs családja
2017. szept. 10. 11:33
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
És miből kívánod fentartani ezt az életvitelt? A "majd a férjem megoldja ez az ő dolga" nem érvényes válasz.
2017. szept. 10. 11:34
 6/19 anonim ***** válasza:
Nem gond, én is így voltam, most 21 vagyok, 1 éves a fiam. Nem bántam meg, soha egy pillanatra se.
2017. szept. 10. 11:37
 7/19 Heart of Darkness ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gond én 18 éves korom óta szeretnék.
2017. szept. 10. 11:43
 8/19 A kérdező kommentje:
Gyerek mellett is lehet dolgozni. Diplomázom lassan és mellette 40 órában dolgozom pénzügyi területen, nagyon jó fizetésért :) Van nem kevés spórolt pénzem és tudok is spórolni. Nem támaszkodom a szüleimre sem. Így :) Ezért írtam fent hogy építem a karrierem is.
2017. szept. 10. 11:46
 9/19 anonim ***** válasza:
Bajnak nem baj, a kérdés, hogy készen állsz e rá. A korosztályomban van pár emberke, aki fiatalon vállalt gyereket... de nem voltak még saját magukkal sem képben. A legtöbb 20 éves érettnek érzi magát, de közel sem az. Oké, van egy pénzügyi karriered, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a személyiséged is rendben van már egy családhoz és kitudnád választani a megfelelő apát.
2017. szept. 10. 12:15
 10/19 anonim ***** válasza:
Jólvan angyalom, kívánom, hogy találd meg ehhez a társad, aztán majd rájössz, hogy egy babával/kisgyerekkel nem ekkora buli az élet. Pláne kettővel.
2017. szept. 10. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!