Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerelem vagy csak hiányzik?
Figyelt kérdés
Csak kavartunk pár hétig még tavasszal. Már hónapok óta lezártuk, de azóta is rengeteget gondolok rá, gyakorlatilag mindig és eléggé hiányzik, akkor szerelmes lennék? Még nem voltam és nem is hittem, hogy pár hét után az lehetnék.2017. szept. 9. 20:27
1/6 anonim 

válasza:

CSAK hiányzik, semmi több és egy fantáziát dédelgetsz már hónapok óta teljesen feleslegesen.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem akarok már tőle semmit, vagyis nem fogom újra felhívni. Csak szeretném megérteni az érzéseimet.
2017. szept. 9. 20:30
3/6 anonim 

válasza:

Akkor foglalkozz önismerettel. :) Nagyon hasznos lesz a számodra.
Keress könyveket és hanganyagokat a témával kapcsolatban.
4/6 anonim 

válasza:

Igen ez bizony szerelem. Inkább hívd fel és tisztázzátok,mert majd évek múlva is azon fogsz rágódni mi lett volna ha..
5/6 anonim 

válasza:

Igen ez bizony szerelem. Inkább hívd fel és tisztázzátok,mert majd évek múlva is azon fogsz rágódni mi lett volna ha..
A válaszíró 69%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/4 Időpont ma 20:36
Egyetértek vele, szerintem is írj rá.
6/6 anonim 

válasza:

Nem veszítesz vele semmit,ha beszélsz az illetővel erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!