Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elutazott és borzasztóan hiányzik. Mit tegyek?
Ma utazott el a Föld túloldalára és egy évig nem fogom látni. Máris rettenetesen hiányzik és sehogy sem tudom elterelni a gondolataim. Próbáltam már filmet nézni, beszélgetni családtagokkal, zenét hallgatni, aludni, de amint behunyom a szemem őt látom és önkéntelenül sírva fakadok. Tudom, hogy nem olyan drámai a dolog, de mégis nagyon fáj.
Mivel tudnám elterelni a figyelmem, javítani a helyzeten?
Ez kezdetben ilyen lesz, ás ahogy telik az idő, annál jobban fogod viselni a hianyát.
Kicsit átalakulnak a hétköznapjaid, és kevesebbet fog járni az agyad rajta, persze ugyanúgy hiányozni fog, de a sírás talán már nem fog mindig előjönni.
Most az elején természetes hogy ennyire hiányzik. Én azt mondanám hogy sírd ki magad, az jót tesz, és mint írtam enyhülni fog ez a dolog, adj időt magadnak :)
Ismerősömék is így voltak, a lány elment Japánba 1 évre tanulni, a barátja pedig itthon volt. Most járt le az egy év és még mindog együtt vannak. Ezalatt az egy év alatt kb 2szer találkoztak.
Szerintem tedd azt, amiket leírtál hogy miket csinálsz, és aztán megszokod, hogy ő nincs ott veled. A kezdet mindig nehéz...
El sem tudom képzelni milyen nehéz lehet neked, én se nagyon bírnám. Van hogy a párommal 3 hétig nem tudunk találkozni, és olyan nehéz kivárni, mire látjuk egymást, de ilyenkor mindig próbálok a saját dolgaimra koncentrálni (hobbi, munka, tanulás, család...) és így lefoglalom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!