Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire elítélendő?
Figyelt kérdés
Van barátnőm. Alkalmi munkában megismertem egy lányt, aki gyönyörű szép, nagyon kedves, szorgalmas, jó a humora, két napot töltöttünk együtt jóban-rosszban, végig beszéltünk, nevettünk, együtt szenvedtünk ugyanakkor. És bár van barátnőm nem is egy éve, plusz neki dettó ugyanez, megmozdult bennem valami. A munka alatt úgy szégyelltem, de amikor a barátjával félrevonult telefonálni, és láttam hogy csavargatja a haját és nevet, akkor féltékeny voltam, pedig nincs rá okom. Sőt... Arra lenne okom hogy örüljek hogy ha jó a kapcsolata. A munka óta is tartjuk a kapcsolatot, dumálunk. Lenyűgöz.2017. szept. 6. 23:45
11/14 anonim válasza:
Hát legyél férfi...vagy szakíts a nőddel és nyomulj, persze, ha a csaj is szakít, vagy maradj bizonyos határokon kívül és ne rondíts bele mások életébe...amúgy ez a csaj akar tőled valamit, vagy egyoldalú a dolog....?
12/14 anonim válasza:
Nem elítélendő, mert az ember érezhet vonzalmat más iránt akkor is, ha kapcsolatban él, csak ilyenkor el kell döntenie, hogy mit is akar.
13/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem elítélendő. Teljesen természetes, hogy találkozol ilyen emberrel. Aki azt írja, hogy ezt szégyellni kell, az hülye.
A kérdés az, hogy ezt a helyzetet hogyan >kezeled<. Az, hogy hű maradsz vagy hűtlen leszel, most fog még csak eldőlni. Gondolkodj el a kapcsolatodról, hogy mit jelentetek egymásnak, hova tartotok. Milyen problémáitok vannak, mit kéne ezekkel tenni? Mit dobnál el magadtól, ha hűtlenné válnál? Megérné egy ilyen fellángolásért cserébe?
14/14 Tizenhármas válasza:
a 10-es válaszoló olyan szépen kifejtette, hogy csak köszönni tudom. Ha valaki nem ért vele egyet, olvassa el mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!