Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnál szeretni valakit megereszkedett bőrrel?
Mit gondoltok arról, ha valakinek nagyobb fogyás után laza marad a bőre?
Világ életemben szenvedtem a súlyommal, mostanra sikerült kitapasztalnom a nekem megfelelő életmódot.
Nem célom a tökéletes alak, csupán egy nekem egészséges súlyra szeretnék lemenni, amiben jól érzem magam és hosszú távon tartani is tudom.
Már fogytam 10 kilót, de még egy 15-20 szinte biztosan vár rám. A hasam már így elég 'viharvert' a régi fogyás-hízások miatt. A melleim szerencsére jobban viselik a dolgot.
Tudnátok vonzódni valakihez, aki fogyás nyomait viseli?

20 kilót fogytam de még így is közel vagyok a 90kg-hoz. Egész életemben túlsúlyos voltam, mostanra sikerült visszaszereznem a kontrollt.
10 kilót még mindenképpen kellene fogynom, hogy jól érezzem magam, de a bőröm egyszerűen siralmas. Tele vagyok csíkokkal és mindenhol laza, pedig csak 21 vagyok.
Szerencsére magas vagyok, szóval ruhában már jók a formáim... csak hát ugye ha lekerül.
Köszönöm a válaszokat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!