Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 6 éve vagyunk együtt a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, és úgy érzem, hogy kezd rossz irányba menni a kapcsolatunk. (? )

Figyelt kérdés

Szakítani nem akarok mert nagyon szeretem, és ezalatt a 6 év alatt rengetek időt töltöttünk együtt, amit nem lehet elfelejteni. De már néha unjuk egymást, veszekszünk, mint egy házaspár.

És a legnagyobb gond az, hogy azon fantáziálok, hogy milyen lehet más lánnyal az ágyban. Nem szeretném megcsalni, de nem tudok nem ilyeneken gondolkodni.

Ő az első barátnőm 16 voltam amikor megismertem, és most 22 vagyok.

Szerintetek ilyenkor mi lenne a megoldás?

Ő 21 éves.

Köszi előre is a tanácsokat!

2017. szept. 4. 11:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat!

Fogok beszélgetni ezekről a barátnőmmel, de az a gond hogy nehezen tudom azt az agyamból kitörölni, hogy más lánnyal is kipróbálnám. Mert ha 1-2 lánnyal kipróbálhatnám akkor szerintem lenyugodnék és utána folytatnám a barátnőmmel a kapcsolatot, de hát az megcsalásnak számít...

Igazából az a baj, hogy már a barátnőmmel nem tudunk új dolgot csinálni, mert már szinte mindent kipróbáltunk ezalatt a 6 év alatt.

2017. szept. 4. 19:20
 12/13 anonim ***** válasza:

21-éves lányok jönnek élettapasztalattal....

Könyörgöm gyerekként jöttetek össze,ez nem egészséges,úgy is kibukik később!

....-vagy már most csak nehéz bevallani.

2017. szept. 5. 01:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Már itt tartasz, és csak "fogsz" vele beszélgetni??

Nem az az első, hogy VELE beszéled meg őszintén, még MIELŐTT idegenektől kérnél tanácsot?

Ilyen kommunikációval elég hulladék kapcsolat lehet, nem kár érte....

2017. szept. 5. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!