Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért piszkálnak még ezzel?
Figyelt kérdés
1 hete tönkre ment a 3 éves kapcsolatom és mindig fel hozzák hogy mi van velünk . és el sírom magam hangulat változásaim vannak nem tudok enni este a legrosszabb mikor le fekszem meg mikor fel kellek,hajnalba és azon gondolkozok miért nincs már mellettem és forgolódok jobbra meg balra,es a kaja egyszerűen nem megy már nem úgy kellek ahogy szoktam boldogan és ha valami fel hozza vagy valami van egyszerűen csak sírok .
a legrosszabb az hogy egyik napról a másikra történt ez amit fel sem fogok az egyik napba még boldog voltam a másikba meg hirtelen semmivé lett minden . 22F.
2017. szept. 2. 17:16
1/14 anonim 

válasza:

Nehéz lesz neked az élet, haver.
2/14 anonim 

válasza:

Bárki aki még egyszer megkérdezi egy erőteljesebb hangnemmel szolj rájuk hogy haggyanak már békén ezzel. És abba fogják hagyni
3/14 anonim 

válasza:

Nem hinnem hogy szandekosan piszkalnanak vele. Lehet hogy nem tudjak hogy szakitottal a pasiddal, vagy csak megszokasbol mondjak.
4/14 anonim 

válasza:

3-as, a kérdező fiú. Kérdező: kérj meg mindenkit határozottan, hogy hagyjanak békén. Igyál valami nyugtató teát, tereld el a figyelmedet. Olvass, nézz filmet, sétálj. Ne rágódj ezen.
5/14 anonim 

válasza:

Vannak ennel sokkal rosszabb dolgok is az eletben, szedd ossze magad. Mi lesz veled, ha meghal valakid?
6/14 A kérdező kommentje:
figyelj én más vagyok más a természetem ez nem csak úgy van hogy jól van elfelejtem minden ember más .
2017. szept. 2. 19:35
7/14 anonim 

válasza:

Nem, nem úgy megy, de felnőtt emberként nem szakadhatsz össze ennyire egy sima szakítástól. Az élet nem áll meg azért, mert te szomorú vagy. Mégegyszer mondom, sokkal rosszabb dolgok is lesznek még ennél, amiket ki kell bírni és menni kell tovább. Kamaszkorban még belefér ez a hatalmas világfájdalom, de felnőtt emberként nem engedheted meg magadnak. Dolgod van, menni kell, csinálni kell, élni kell. Senki nem halt meg, nem halálos beteg, nem történt tragédia, csak meg kell tanulnod elengedni azt, akit szeretsz. Nem olyan borzasztó ez. Sírdogál az ember egy darabig, meg persze rossz, de össze kell kapnod magad. Annyi ember van a világon, akit szerethetsz még. Hudd el, nem vesztettél semmit.
8/14 anonim 

válasza:

Lehet hogy most azt hiszed, már semmi sem lesz olyan mint előtte. Nem lesz senki akit szerethetsz, ő volt a minden. De ez nagyon nem így van, mert fiatalon elhiszi az ember hogy létezik nagy Ő, viszont idősebb fejjel rá kell jönnie, hogy nincs nagy Ő és nincs tökéletes ember vagyis egy ember miatt nem érdemes siránkozni. Nem szabad magadba zuhanni, mert az idő közbe telik, ellened dolgozik és hiába keseregsz, hiába vergődsz nem fog változni semmi. Újra boldog akarsz lenni? Akkor gyászold meg és kezdj kimozdulni. Hobbik, haverok, bármi ami felvidít. Csinálj olyat amit eddig akartál, vágj bele dolgokba amitől eddig tartottál. A kihívások, új célok nagyon tudják az embert lelkesíteni már egy ok, hogy újra felkelj és neki indulj a napnak. Nem fogsz egyedül lenni mindig és minden egyes negatív dolog csak megerősít. Ebből is tanulni fogsz és baromira nagy személyiségformáló ereje van ha okosan használod fel és nem kesergésre akarod szánni az elkövetkezendő éveket. Fel a fejjel, lesz jobb is, de azt akarni kell. Akarnod kell pozitívan gondolkodni és akarnod kell elengedni. Aki meg kérdez vele kapcsolatba, annak el lehet mondani, hogy törődjön a maga dolgával.
9/14 anonim 

válasza:

Végülis, egy hét nem mindenkinek elég, hogy egy 3 éves kapcsolat tönkremenetelén túl tegye magát. Neked több időre van szükséged.
10/14 A kérdező kommentje:
este a legrosszabb mikor lefekszem és reggel mikor hajnalban fel kellek és azon töprengek hogy már vége és ez megy addig míg fel nem kellek és forgok jobbra balra .
2017. szept. 2. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!