Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Dohányzó lányok, ha szeretnéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dohányzó lányok, ha szeretnétek valakit aki nem cigizik letennétek érte a cigit?

Figyelt kérdés
Nem bírom a cigi szagot és felesleges pénz pazarlásnak tartom. Szomorú látni, hogy elég sokan dohányoznak.
2017. szept. 1. 20:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Csak miatta nem tennem le.

N25

2017. szept. 1. 20:08
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Igen. Megtettem már egyszer egy emberért. (de minek)
2017. szept. 1. 20:08
 3/9 anonim ***** válasza:
42%
Ha valaki szeretne nem akarna megváltoztatni az első pillanatban. Ráadásul nem az ő pénzéből veszem. Egészségtelen, az tény. De szimplán azért mert te nem bírod a füstöt, én biztos nem tenném le. Állj odébb.
2017. szept. 1. 20:20
 4/9 anonim ***** válasza:
43%

Volt több baratnöm is, akiket sikerült motivalnom a dohanyzas leszokasaban.

Kb. ugyanazt mondtam mindegyiknek: "Teged szeretlek az egesz vilagon a legjobban. Es azzal, hogy ezt teszed magaddal, annak artasz, ami nekem a legfontosabb."

Nem mindig volt egyszerü es nem mindegyiknek sikerült tartosan. Volt, aki szakitas utan ujra ragyujtott, de szerencsere olyan is, aki azota sem.

Amugy magadert csinald, ne masert. Manapsag mar annyira cikinek szamit a dohanyzas. Egy ertelmes dolgot mondjal, ami indokolja, hogy akaratgyengesegednek engedj. Semmilyen pozitivumot nem ad. A nyugtato hatast is csak azert erzed, mert hianya felidegesit (elvonasi tünetek mar orakon belül kezdenek). Par honap utan elmulna. Hajra!

2017. szept. 1. 20:21
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Komolyan függőket kérdezel ilyesmiről? :D Reszketne, ha 3 napig tilos lenne rágyújtania, annyira gyenge :D.
2017. szept. 1. 20:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nem kert meg erre senki. Maximum mellette nem gyujtanek ra, ez menne siman, nyilvan nincs szuksegem ra, hogy a nap 24 orajaban mindig ragyujtsak.
2017. szept. 1. 20:30
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
Letenném, persze. De, én már nem vagyok lány, ha ez számít. Amúgy is szeretném letenni, szóval, lehet, h így már könnyebb a döntés.
2017. szept. 1. 20:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Persze. De en csak hetente-2 hetenrlte gyujtok ra talan 1x amugy is.
2017. szept. 1. 20:41
 9/9 anonim ***** válasza:
46%
Nem,szokjál rá te,rémesen irritálnak a nemdohányzó emberek.
2017. szept. 1. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!