Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudok erős lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok erős lenni?

Figyelt kérdés
úgy értem ha megcsalnak vagy bármi vagy elhagynak akkor nekem rossz nagyon is és nem tudok egyszerűen túl lépni rajta. csak ha pl már nem vagyok azzal az emberrel akkor is azon rágódom hogy mit csinál vagy kivel van pedig már nincs is velem és ez olyan sokáig van bennem hogy mindig azt hiszem majd vissza jön vagy hozza majd az idő . vagy mindig olyanon gondolkozok hogy már nem a napjaim része és ezektől csak rossz kedvem lesz és életkedvetlenség .
2017. szept. 1. 17:33
 1/2 A kérdező kommentje:
vagy pl ha meg hal egy szeretettem akkor sem gyászolok annyit mint ha csak így szerelemből el veszítenék valakit .
2017. szept. 1. 17:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Gondolom még nem halt meg olyan, aki nagyon szeretettél
2017. szept. 1. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!