Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak most hívott el randira, már egy éve megtehette volna?
Figyelt kérdés
Szóval kollégák vagyunk egy éve és nekem mindig is bejött, de ezt felém szinte sose mutatta. De most randink lesz holnap (ő hívott el) nekem viszont emiatt kétségeim vannak.2017. aug. 31. 23:33
1/3 anonim válasza:
Most nekünk tudni kéne hogy mit gondol??
Lehetőségek:
A. Most látta elékrezettnek az időt
B. Eddig nem mert elhívni
C. Volt eddig párja
D. Kicsit jobban meg akart ismerni
E. Egyéb...
2/3 anonim válasza:
Én inkább örülnék neki a helyedben, hogy végre lépett az illető. Lesz ami lesz, ne idegeskedj!
Nem mindenki kapkodja el a dolgokat. Van, akinek több idő kell az ismerkedési fázisban is.
3/3 anonim válasza:
A helyedben azt is értékelném,hogy lépett valamit.Más száz évig tököl,majd hagyja a francba,miközben például simán meghívhatna valahova magával,hiszen az orra előtt a lehetőség.Szóval szerintem csak élvezd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!