Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 éves nővel megismerkedni illetve randira hivni (többi lent)?
Felfigyeltem egy gyógyszerész nőre aki a kasszánál is dolgozik egy gyógyszertárban,ő szolgált ki,kedves volt sőt túlságossan is,nem tudom,hogy mást is igy szolgál e ki mivel szerencsére nem sűrűn megyek gyógyszertárba de semmi több,kigyózó sor volt mikor éppen voltam,facebook-ot és más közösségi oldalakat útálom és nem is vagyok fenn sehol,skype-ot használom,rá is kerestem de nem vettem még fel partnernek,csak attól félek ha nem jön össze csúnyán leégek a közeli ismerőseim előtt ha kiderül a próbálkozásom!
Valójában én sem tudom,hogy miért irtam ezt a kérdést de ha tudtok segitsetek :)
29/F
Azonnal nyomulj. Hivd el egy talalkozora. Kavezoba. Mit szamit az, ha nemet mond? Akkor a kovetkezo nohoz menj oda.
Ne tetovazz, mert kihal az emberi faj :)
N
Bátor hozzászólások!:D
Azért az óvszeres hsz az nem semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!