Fiatal fiúk, lányok (20-24 évesek)! Hol lehet
megismerkedni rendes lánnyal, illetve rendes fiúval?
Figyelt kérdés
Aggódó anya kérdése, miszerint a 22 éves fiamnak eddig mindig csak rossz tapasztalatai voltak/vannak a lányokkal.
Lehet, hogy az, hogy kisvárosban élünk?
Pedig jóképű, jóérzésű, széles látókörű, intelligens fiú, aki nem hétvégi "barátnőt" keresne. Sajnálom őt, lehet, hogy az a baj, hogy nem vagyunk egy gazdag család?
Igen, aggódó anya vagyok, mi ezzel a probléma? Az, hogy nagy már a gyerekem, felnőtt, azzal együtt még mindig a gyerekem marad, és ha valami bántja őt, akkor az nyilván bánt engem is.
2014. ápr. 16. 15:42
3/14 anonim válasza:
biztos a lányok jönnekbe neki? vagy talán az a gond hogy ezt a kérdést az anyja teszi fel ezen az oldalon, mondjuk már ott gond van ha felkell tenni egy ilyen kérdést. Meg azzal is gondvan hogy inteligens és jóérzésű az nem tetszik a mai csajoknak, kezdjen el gyúrni de masszívan
2014. ápr. 16. 15:43
4/14 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Hol laktok? Nagyvárosban? Milyen távolságra Budapesttől?
2014. ápr. 16. 15:43
5/14 A kérdező kommentje:
Mindkét kérdésre a válasz: Igen, biztos a lányok jönnek be neki! És miért gáz az, ha egy fiú érzékeny, széles látókörű, intelligens? Miért menjen el gyúrni, nem a műlányokat keresi (luxuscicáknak nevezem azokat, akik ez alapján választanak partnert, no és persze többnyire üres fejű, csak a külsővel foglalkozó lányok általában ezek).
Igen, messze lakunk Pesttől, 250 km-re.
2014. ápr. 16. 15:48
6/14 anonim válasza:
mindenki a külső alapján ítélkezik, és aki azt mondja hogy "nem" az hazudik
2014. ápr. 16. 15:53
7/14 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy a külsővel nincs semmi baj. Sajnos, a választ még mindig nem kaptam meg, hogy akkor mivel van a baj?
2014. ápr. 16. 15:58
8/14 anonim válasza:
rendes lányok nincsenek, az csak fikció! nők vannak, független attól, hogy fiatal vagy idős! a nők pedig olyanok amilyenek... férfit akarnak nem pedig széles látókörű érzelmes fiút! mondom ezt férfiként!
2014. ápr. 16. 16:11
9/14 anonim válasza:
Ezer oka lehet ennek, ezt így, vadidegenként senki nem fogja tudni megmondani. Lehet intelligens, jóérzésű, ha egyszerűen szerencsétlen a lányoknál, nem magabiztos, érzékeny, nyámnyila, vagy épp nem tudja, mit akar, csak bénázik, akkor hiába. Az meg, hogy "jóképű"... :D :D Egy anyának a saját gyereke persze, hogy szép. De egyébként is, ez teljesen szubjektív dolog. És hogy hol kéne ismerkednie? Gondolom odáig magától is eljutott, hogy ha komolyabb kapcsolatot szeretne, akkor nem egy diszkóban kell ezzel próbálkoznia mondjuk, de ismerkedni bárhol lehet, nem a helyszínen múlik a dolog.
2014. ápr. 16. 16:13
10/14 A kérdező kommentje:
Nyámnyilának nem nevezném anyai elfogultságból sem, és tényleg jóképű a fiam, ezt sem anyai elfogultságból mondom, és nem csak én mondom. Lányok lennének, vannak, nem ezzel a részével van a probléma. Csak olyanok nincsenek, akit Ő keresne. Mivel igényes, nem szereti, ha egy lány kuka, nem tud vele beszélgetni, nem szereti az ivós csajokat, meg persze a könnyen kapható, ledér csajokat sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!