Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tobbet szeretne tolem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tobbet szeretne tolem?

Figyelt kérdés

Van egy ferfi, baratok voltunk majd szexkapcsolat lett belole.

Az utobbi idobe akarhanyszor talalkoztunk a szexre kifogast keres hogy faradt stb..Nem is ertem igy miert akar talalkozni.

Az oszes kepem levan mentve a telefonjaba, par napja hivatlanul bealitott oltonybe viraggal a kezeben.. ( ekkor sem akart semmit)

Ugy tunik mintha tobbet akarna, de ha rakerdezek tagadja.

En nem szeretnek tole tobbet ez biztos, es felek hogy megbantom ha tovabbra is talalkozunk mert ugy viselkedek vele mint egy barattal..

Lehet hogy csak en kepzelem tul es semmi ilyen nincs a hatterbe? Szerintetek?

2017. aug. 27. 14:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy vele őszinte és nyílt, akkor mégis mit vársz? Közöld vele a te érzéseidet és akkor mindenre fény fog derülni. Ilyen egyszerű.
2017. aug. 27. 15:02
 2/11 anonim ***** válasza:
Vilagos. A farkat a szadba tudtad venni, de kommunikalni egymassal mar marha nehez.
2017. aug. 27. 15:03
 3/11 A kérdező kommentje:
O nagyon jol tudja hogy nem akarok semmit.. Ezert se ertem ezt az egeszst.
2017. aug. 27. 15:04
 4/11 A kérdező kommentje:
*egeszet
2017. aug. 27. 15:04
 5/11 A kérdező kommentje:
Ezert is irtam hogy felek hogy megbantom mert ugy beszelek vele mint egy barattal.. Azaz tudja hogyha ismerkedek, stb. Teljesen egyertelmu a reszemrol a szamara.
2017. aug. 27. 15:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen, lehet, hogy hiába tudja, hogy te hogyan állsz a kapcsolatotokhoz, ő többet remél. Talán jobban járna ő is, te is, ha "kilépnél" a kapcsolatból, bármennyire is nem szeretnéd megbátani.
2017. aug. 27. 16:28
 7/11 A kérdező kommentje:
Igen, ezen gondolkodok. Csak nem szeretnem ok nelkul hogy esetleg csak felre ertem.
2017. aug. 27. 16:38
 8/11 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ezt én sem értem.

Csúnyán fogom mondani. Ba szni tudtatok hosszabb időn keresztül minden találkozáskor, de ezt már megbeszélni nem tudjátok, hogy ebből normális, boldog kapcsolat legyen szeretkezéssel tűzdelve, nem b aszással?

Valóban lehet szerelmes lett a férfi beléd, én is ilyen voltam, mikor szerelmes voltam, hogy legutolsó, amire vágytam az a szeretkezés volt, inkább csak ott akartam lenni a lánnyal mindig, pusztán csak szeretgetni, időt tölteni vele együtt.

De milyen felnőttek vagytok? Komolyan meg kell kérdezned tök idegenektől, hogy vajon mit akarhat tőled. Nem tudhatjuk! Csak tippelhetünk. Kicsit gyerekesek vagytok.

Üljetek le, beszéljétek meg, hogy mik a kilátások, a másik mit érez, ha már nem tudjátok leszűrni egymás jeleiből.

Tényleg ne haragudj, hogy nyersen fogalmaztam, de ezt muszáj volt, hogy megértsd.

2017. aug. 28. 10:28
 9/11 anonim ***** válasza:

Azonban, ha te abszolút nem érzel semmi vonzalmat lelkileg, szerelmileg, akkor állj a sarkadra, mond meg neki, hogy ez neked nem lesz jó.

De végképp nem értem tényleg. A testedet engedted összeforrni, de lelkedet nem vele? Ennek fordított sorrendbe kellene lennie. Szerintem. De lehet sajnos én vagyok ilyen maradi 24 évesen.

2017. aug. 28. 10:31
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem gond, legalabb egyenesen fogalmaztal:)

Mi 1.5 eve voltunk egyutt neha akkor kedveltem is ot de par honap mulva koltozott a munkaja miatt. 3 honapja jott ujra vissza. Egybol megkeresett hogy talalkozunk, elmondtam neki hogy talalkozhatuk de semmi tobb.. Aztan ez maskepp alakult, de megbeszeltuk hogy csak szex, es hogy baratok vagyunk. O sem akar baratnot, a munka az elso es en se kapcsolatot, vele.

Talkoztunk igy meg 2x-3x ugyan ugy elmondtam ezt minden alkalommal..

Viszont egyre furcsabb kezd lenni a helyzet de azt ugye mar leirtam.

2017. aug. 28. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!