Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod kérdezné hány nővel/férfival feküdtél le életed során, nyugodt szívvel megmondanád?
Figyelt kérdés
2017. aug. 22. 14:01
31/34 anonim válasza:
Számszerűleg én még sosem kérdeztem rá,de nem én voltam neki az első,az biztos,bár sokadik sem valószínű,mert ő is még csak 17 volt anno,mikor összejöttünk.Az én esetemben viszont jól tudja,hogy ő vette el a szüzességemet,úgyhogy a szám 0 és szeretném ha így is maradna.Ha az elmúlt 29 évben nem hiányzott más..
32/34 anonim válasza:
Nyugodt szívvel megmondtam neki, hogy volt kb. 10 egyetemista csapongásom. Neki én voltam az első, vakarta a fejét a vártnál nagyobb számom miatt, de megértette. Azóta házasok vagyunk.
28/F
33/34 anonim válasza:
Hát azt a kb 10-12-őt ami emlékezetesebb volt bevallanám de pontosan már biztosan nem tudnám összeszámolni kivel hol mikor...Kb. 30 + - 5 passz...33F
34/34 anonim válasza:
500+
javarésze prosti, nem kellett elmesélnem mert ismert :)
egyébként néha szóba jön, de nem zavarja, mellette még nem voltam, nem is vágyok
42 éves vagyok, 39 voltam mikor össze jöttünk, szült egy kislányt, nem vágyok már a vadulásra, kitomboltam magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!