Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek mennyire fontos a külső és a belső, kb. mi az arány?
Kérdező, lehet valaki számodra vonzó, semleges és taszító. A vonzónak és a semlegesnek adunk lehetőséget a további megismerésre, a taszítónak te sem. Viszont nincs olyan ember, aki mindenki számára vagy vonzó vagy semleges vagy taszító. Szóval előfordul olyan eset, hogy aki számodra vonzó, az egy ismerősöd számára pl. semleges, egy másik ismerősöd számára taszító.
A belső pedig kiül a külsőre bizonyos tekintetben. Szóval biztos te is láttál már az utcán búvalb****tt embereket, akiken látni, hogy bajuk van belül, és most épp leginkább láthatatlanná válnának, vagy vannak, akik túltolják a viselkedésüket, ami arra utal, hogy valamit kompenzálni akarnak, nincsenek teljesen rendben magukkal, akár tudják ezt magukról, akár nem, látszik, ha valakinek van önbizalma, ha magabiztos, ha épp majd kicsattan az örömtől, ha ideges... stb.
Én másképp látom. Nem vagyok egy "alendelon", csupán egy átlagos férfi. Ebből adódóan sosem ragadtak rám a nők, utcán nem fordultak utánam, szórakozóhelyeken sok esélyem nem volt. Ettől függetlenül voltak kapcsolataim, nem is kevés. De ehhez az kellett, hogy megismerjenek. A véletlen hozta úgy, hogy azokkal, akikkel összejöttem, előtte sokat beszélgettünk, majd szép fokozatosan belémszerettek. Mielőtt lepontozol, nem éltem soha vissza senkinek az érzésével. Voltak nők, akik szerelmet is vallottak. És köztük volt szép is. Voltak, akik nem, de érzi azt az ember, hogy többet szeretne a másik...
Az ember a másik lelkébe lesz szerelmes! A külsőt ez megszépíti! Akár felül is írhatja!
44F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!