Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sok ido elteltevel ujra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok ido elteltevel ujra beleszerettem az exembe. Szerintetek ez ellen tudok tenni?

Figyelt kérdés

Felek vhol, hogy o az igazi. Amiota talalkoztunk 1 hete, csak o jar a fejemben. Mintha soha nem is szakitottunk volna...minden ugyan olyan jo volt, ha nem jobb(beszelgetes,poenkodasok, lelkizesek stb.).

Egy ujjal se ert hozzam, es nekem sem volt batorsagom barmit is lepni, foleg, hogy kapcsolatban van. Viszont en nem csak ez, hanem tobb ok miatt is, de keptelen vagyok kezdemenyezni,meg aztan ki tudja?

Lehet visszautasitana, mert hiaba lattam rajta a boldogsagot, ez lehet csak szimplan barati nala. Nem tudom mit tegyek, ereztem, hogy nem kene talalkozni. :(

23/n

2017. aug. 19. 13:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen minek találkoztatok? Miért jó kínozni egymást meg magatokat?
2017. aug. 19. 13:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Ő akart talalkozni, en sokaig irtam a nemet. Aztan csak belementem mert latni akartam.
2017. aug. 19. 16:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Azt tudod tenni ellene, hogy nem találkozgatsz vele, a legjobb ha nem is beszéltek. Ha már te is túl vagy rajta akkor lehet szó barátságról, bár túlzásba vinni nem kell akkor sem.
2017. aug. 19. 16:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen, lehetőleg ne találkozz vele, pláne így, hogy párja van.
2017. aug. 19. 20:17
 5/10 anonim ***** válasza:
miért kell gerinctelennek lenni? nem tudom felfogni, hogy "jaj látni akartam szóval belementem" - ne mentegetőzz már, adod alá a lovat. Van párja, és te így is találkozol vele. Remélem az exed barátnője tud erről és nem tetszik neki, ő meg remélem talál egy normális embert maga mellé. Neked jól esne ha valaki ezt csinálná veled?
2017. aug. 19. 21:21
 6/10 A kérdező kommentje:
Tudja a baratnoje, de o is tartja a kapcsolatot az exeivel.
2017. aug. 20. 15:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom, hogy legyél őszinte. Elsősorban magadhoz. Tényleg az exedet szereted, vagy az emlékét? Valamiért szétmentetek. Ha magadban tisztáztad, mit szeretnél, akkor beszélj az exeddel.
2017. aug. 20. 19:25
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem reg mentem szet a masik baratommal, o meg egybol felvette velem a kapcsolatot es addig nem hagyott, meg el nem kezdtem vele normalisan beszelgetni(nem veletlenul mentunk szet nyilvan). De mindig is ott volt a szivem legmelyen, bar valoszinu a jelenlegi lelki allapotom is kozrejatszott az erzelmeim fellangolasaban. De szerintem ez halott ugy, teljesen felesleges lenne barmit is ujrakezdeni. Csak hat nehez...
2017. aug. 20. 23:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod újrakezdeni, akkor hatátozottan zárd le a kapcsolatot. Érdekes kérdés, hogy miért lettél hirtelen olyan érdekes az exednek, amikor van kapcsolata?
2017. aug. 20. 23:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Csunyan valtunk el, de allitolag en mindig erdekeltem( mi van velem stb...). Elsok voltunk egymasnak, en 17 o 19 volt mikor megismerkedtunk. Majd 2 es fel evvel kesobb szetmentunk. Volt, hogy ezutan is megkeresett de aztan leraztam, mert akkor mar kapcsolatban voltam. Ezert sem tudok rajta kiigazodni, sajnos. Nem tudom, h valojaban o mit akar folem.
2017. aug. 21. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!