Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valóban bejöhetek neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban bejöhetek neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van a munkahelyünkön egy srác, elég egy különc típus,megvan a maga humora, néha szexuális töltettel.

Mindig mosolyog rám, néha tök átlagos dolgokról beszél velem, valamikor viszont ilyen szexuális töltetű beszélgetéseket folytatunk amiken jókat nevetünk.

Lopott érintéseket tapasztaltam részéről, pl. megfogta a kezem majd elhúzta a kezét, megmasszírozta a vállam, vagy a semmiből ott terem mellettem, és csak mosolyogva nézz, majd ott hagy. Kifigyelte mikor ebédelek, és akkora kérte magát, ma is megvárta míg végzek, elkísért az irodáig.

Ma reggel egy üzenetet is találtam az asztalomon is reggel, amiben szép jó reggelt kívánt nekem.

Kollégáim azzal traktálnak, hogy bejöhetek a srácnak, de a közvetlenséget sokszor félre értik az emberek.

Jól elnevetgélek vele, feldobja az unalmas monoton munkát, egy kolléganőmmel jól összebarátkozott,igaz ő 20 évvel idősebb nála, de gyakran piszkálják egymást vele (bolondozás gyanánt), de valahogy közvetlenebb érintésben és szóban is vele, mint velem, tőlem mintha kicsit tartana úgy érzem.

Ha éppen beszélgetünk és odajön hozzám valaki, vagy ha látja, hogy beszélek valakivel, akkor oda sem jön, vagy elsétál, általában kettesben beszélget csak velem, vagy a fentebb említett kolléganőm társaságában.

Nem akarok semmit beleképzelni a dologba, de kezdik a kollégák a bogarat beleültetni a fülembe, az a baj 5 évvel fiatalabb nálam, max barátságot szeretnék vele, nem akarok téves jeleket adni neki, de lehet, hogy ő is csak baráti szándékkal nyit felém, vagy talán mégsem?

Válaszokat előre is köszi :)

2017. aug. 17. 23:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha te tudod mit akarsz, akkor tudatni is kellene vele ezt és nem beengedni az "aurádba" mondhatni...ilyen egyszerű.
2017. aug. 17. 23:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Van abban igazság abban amit mondasz valóban. Azt is szeretném tudni azért, hogy ő mit akarhat. Elég közvetlen típus vagyok, szeretek barátkozni, ami nem mindig sül el jól sajna, mert nem mindig veszem észre, hogy a másik esetleg többet szeretne :/ Ment a zöld kéz.
2017. aug. 17. 23:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Lyukra játszik. Ez egyértelmű. Hogy a másik kolleganőnél vagy nálad talál célt, esetleg mindkettőtöknél, az meg kb. mindegy neki.

Bocsi, de ez van. Ez nem szerelem, vagy efféle dolog, hanem csak meg akar dugni.

(ha más lenne a helyzet,nem fogdosna, és nem egyből a szexuális poénokkal ismerkedne, nekem ez a személyes élményem, hogy akik komolyat akartak, azok nem így jöttek...)

2017. aug. 18. 09:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Szép estét!

Lehet, hogy csak szexelni akar, az még talán nem is lenne ellenemre, egy barátság extrákkal, de komolyabbat nem akarok.

Ma odajött hozzám párszor, egyszer négyszemközt is, azt súgta a fülembe, hogy hétfőn szeretne egy kis időt kettesben is eltölteni velem bent, ahol nem figyelnek, ahol tudna beszélni velem.

Közben oda is jött hozzánk a fentebb említett kolléga nő aki szólt, hogy menni kellene, hogy végezzenek a munkával, erre ő azt mondta neki, hogy húzzon már el egy kicsit, mert épp fontos dolgokról beszél velem.

Nap végén szóban elköszönt mindenkitől, tőlem eleinte nem, azt hittem nem is fog, de mosolyogva odajött, majd megsimította a hátamat, majd megmasszírozta a vállamat, majd elköszönt és el is ment.

Még ha csak "arra" hajt, akkor is jó lenne már lassan tudnom mire számítsak vele kapcsolatban, ötletek még esetleg? Eddigi válaszokat köszönöm!

2017. aug. 19. 01:55
 5/5 anonim ***** válasza:

# 2

Köszi a kezet bár én nem hajtok ilyesmire %-ból láthatóan és mindjárt érted, miért a % arányom:D

# 4

Ez barátság extrákkal esetedben-szerinted, itt csak extra munkatárs személyed valójában, de magyarul libi vagy-strigula a cégnél.Ne sértésnek vedd, hanem leírásaid alapján és a másik szögből lesve.

Mellesleg a kettesben beszélgetés fel fog érni nálad egy erőszakkal végül, ha meggondolod magadat éppen "beszéd közben"...

Azonban, mivel hasonló erkölcsi szinten vagytok, így zsák és folt is lehettek;)

2017. aug. 19. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!